New Trends: Bucharest Cooking School. After work quality time! New Trends: Bucharest Cooking School. After work quality time!
Paprika Events, agentia care a deschis apetitul corporatiilor la gatit de mai bine de 7 ani, lanseaza Bucharest Cooking School – prima scoala de... New Trends: Bucharest Cooking School. After work quality time!

Paprika Events, agentia care a deschis apetitul corporatiilor la gatit de mai bine de 7 ani, lanseaza Bucharest Cooking School – prima scoala de gatit dedicata pasionatilor de mancare buna, Chef-ilor celebri si petrecerilor culinare de exceptie.

Cum si Bucurestiul urmeaza trendul ascendent al celorlalte capitale europene in materie de afterwork networking, Bucharest Cooking School lanseaza cursurile de gatit ca o alternativa interactiva, o experienta savuroasa pentru intervalul de 2-3 ore de dupa birou.

Altfel spus, fie ca alegi sa petreci acest interval cu colegii, cu prietenii sau fie cu familia, fa-o intr-un mod memorabil.

Ca gatitul si mancarea buna descreteste frunti si aduce oamenii impreuna, nu mai e un secret. Asa ca, Bucharest Cooking School lanseaza sesiunile de gatit cu o serie de programe unicat. Bucatarii celor mai apreciate restaurante din Bucuresti vin sa-si dezvaluie retetele lor de succes.

Seasonal Delights18 mai, ora 18.30 – Special Guest: Chef Jakob Hausmann de la Mica Elvetie

Veti gati impreuna trei preparate, specifice pentru Jakob si Mica Elvetie: Tropical Asparagus, Chicken & Asparagus Love Story, Strawberry Homemade Ice-cream.

Sushi Inspiration – 31 mai, ora 18.30 – Special Guest: Chef Iulian Constantin de la Zen Sushi

Cele mai apreciate tipuri de sushi din Bucuresti le gasesti la Zen Sushi. Chef Iulian iti dezvaluie secretele preparatelor sale exotice.

Best Burgers in Town – 14 iunie, ora 18.30 – Special Guest: Chef Tudor Nicolescu de la Vivo Food Bar

Vivo Food Bar a reusit sa se mentina de cativa ani in topul preferintelor in materie de locuri de iesit after work. Chef Tudor iti va arata cum se prepara burgerii la Vivo… si faimosii cartofi cu verdeata si usturoi.

Bine de știut! Costul fiecarui curs este de 245 lei / pers.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.