Lumea latino și colorată a Anzilor a fost recreată într-o cafenea Starbucks Lumea latino și colorată a Anzilor a fost recreată într-o cafenea Starbucks
Simona Țăranu, Andrei Leonte, Cătălin Anchidin, jurnaliști și bloggeri fani ai cafelei Starbucks au descoperit aromele exotice din Peru, cu ocazia lansării noului sortiment... Lumea latino și colorată a Anzilor a fost recreată într-o cafenea Starbucks

Simona Țăranu, Andrei Leonte, Cătălin Anchidin, jurnaliști și bloggeri fani ai cafelei Starbucks au descoperit aromele exotice din Peru, cu ocazia lansării noului sortiment de cafea Starbucks.

Întreaga lume latino și colorată a Anzilor a fost recreată în decorul de sărbătoare realizat în cafeneaua Starbucks din Veranda Mall: butaforii înfățișând papagali de toate mărimile și culorile, prinzătoare de vise (dreamcatchers) pentru a îi ajuta să își amintească numai visele frumoase, muzică autentică peruană și conversații animate sporite de aromele și gustul unic al cafelei Peru.

Îmbrăcaţi ca indienii din triburile Americii Latine, cu coroane de pene în jurul capului, cântând pe ritmurile tradiţionale peruane, muzica artiștilor prezenți la eveniment le-a oferit invitaților o stare de spirit pozitivă, purtându-i în zonele unde cafeaua se obține cu multă muncă și pasiune.

„Cultura peruană este despre culoare, pozitivism, exact ceea ce ne-am dorit să recreăm în cadrul evenimentului de lansare a noului sortiment de cafea, Peru. România este o țară latină, ne bucură să vedem că publicul nostru rezonează foarte bine la tot ceea ce înseamnă explozia de energie andină. Suntem convinși că aromele noii cafele vor fi pe gustul lor”, a declarat Dana Pașol, Marketing Manager Starbucks România & Bulgaria.

Peru, o cafea complexă, cu aciditate redusă și aromă de migdale, își are originile în îndepărtata Americă de Sud, pe plantațiile din munții Anzi, dezvoltând o legătură specială cu soarele, ploaia și solul bogat din zonă. De la espresso-ul pregătit de baristas Starbucks în cafenea, la băutura preparată acasă, gustul cafelei Peru este inconfundabil.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.