Joseph Kalaani este noul Executive Chef al hotelului Crowne Plaza Bucharest Joseph Kalaani este noul Executive Chef al hotelului Crowne Plaza Bucharest
Începând din 2 mai 2017, Joseph Kalaani este noul Executive Chef al Hotelului Crowne Plaza Bucharest, parte a grupului ANA Hotels. Joseph Kalaani, de... Joseph Kalaani este noul Executive Chef al hotelului Crowne Plaza Bucharest

Începând din 2 mai 2017, Joseph Kalaani este noul Executive Chef al Hotelului Crowne Plaza Bucharest, parte a grupului ANA Hotels.

Joseph Kalaani, de origine libaneză, este noul Executive Chef al hotelului Crowne Plaza Bucharest ce face parte din grupul românesc ANA Hotels, cel mai mare grup hotelier românesc după cifra de afaceri.

Joseph Kalaani are un parcurs bogat în cadrul ANA Hotels, el ocupând poziția de Executive Chef la Ana Hotels Europa Eforie Nord timp de 6 ani și, în paralel, pe cea de consultant pentru Ana Hotels Poiana Brașov.

Anterior venirii în România, Joseph a ocupat poziții de senior management în bucătăriile unor hoteluri și centre de conferințe de talie mare din Beirut și Dubai cum ar fi Metropolitan Palace Hotel (Beirut), Intercontinental Hotel Phoenicia (Beirut), Habtoor Grand Hotel Convention Center & Spa (Dubai). În perioada 2010 – 2012, Joseph s-a specializat și în formarea de bucătari tineri în cadrul Cortbawi Institute Adma, coordonat de prestigiosul Institut Paul Bocuse Ecully.

Joseph este un pasionat al food pairing-ului, al chimiei dintre gusturi și arome subtile, al asocierilor perfecte dintre feluri de mâncare și vinuri de calitate.

„Sunt extrem de onorat de această nouă misiune profesională și pregătit să le ofer oaspeților Crowne Plaza Bucharest experiențe culinare memorabile” declară Joseph Kalaani

„După mulți ani petrecuți deja în România, pot să spun că m-am îndrăgostit de acest loc unde am cunoscut oameni foarte veseli, pasionați de gastronomie și de experiențe culinare noi.”

Crowne Plaza Bucharest, renovat complet în perioada 2015 – 2016, a câștigat, doi ani la rând, distincția de Best Hotel of the Year la Categoria Hotel de 4 stele – afiliat internațional a competiției Top Hotel Awards, cea mai prestigioasă competiție de profil din România.

Hotelul Crowne Plaza pune la dispoziția oaspeților săi 165 de camere și apartamente, spații de conferințe cu lumină naturală și acces la terase ce pot acomoda până la 1000 de oaspeți,  2 restaurante – Citronelle și La Veranda, un bar și un spa ce urmează a fi renovat complet și lărgit în vara acestui an.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.