Norwegian Cruise Line lansează în România pachetul Premium All Inclusive Norwegian Cruise Line lansează în România pachetul Premium All Inclusive
Urmand modelul resorturilor de pe uscat atat de apreciate de turistii romani, compania de croaziere Norwegian Cruise Line lanseaza, incepand cu data de 3... Norwegian Cruise Line lansează în România pachetul Premium All Inclusive

Urmand modelul resorturilor de pe uscat atat de apreciate de turistii romani, compania de croaziere Norwegian Cruise Line lanseaza, incepand cu data de 3 Aprilie 2017, si pe piata din Romania pachetele Premium All Inclusive pentru turisti.

Compania își propune să le ofere clienților săi o vastă flexibilitate în alegerea unui pachet turistic pe mare și creează noi tendințe în ceea ce privește croazierele moderne pe ocean, la bordul navelor mari. Prin introducerea mai multor elemente în costul inițial al călătoriei, turiștii se pot bucura acum de mai multă liniște în timpul croazierelor organizate de Norwegian, fara costuri suplimentare.

Pachetul Premium All Inclusive include:

  • O selecție variată de băuturi premium alcoolice și non-alcoolice în toate barurile. saloanele și locurile de servit masa, oricând, pe toată durata croazierei.
  • Specialități din cafea marca Lavazza în timpul meselor.
  • Gratuit: o sticlă de apă de persoană, pe zi, în cabine.
  • Experiențe culinare unice în locurile de servit masa la bordul navei – bufete, demonstrații de gătit, grătare preparate pe punte.
  • Activități exclusive de divertisment, hituri de pe Broadway, spectacole, muzică și stand-up comedy.
  • Facilități de agrement pentru toate vârstele.
  • Beneficii și privilegii suplimentare oferite turiștilor cazați în apartamente și în zona denumită The Haven by Norwegian®

Cu ocazia lansării pachetului Premium All Inclusive în România, directorul general pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, Christian Boell, a precizat că: ”Compania Norwegian a fost întotdeauna inovatoare în domeniul croazierelor, iar introducerea pachetului Premium All Inclusive ridică la un cu totul alt nivel modalitatea în care organizăm turismul de croazieră, lipsit de griji și relaxat. Ne-am ocupat de un pachet important de servicii, considerate cândva ‘suplimentare’, care include o gamă diversă de băuturi premium, facilități și gratuități. Aceste servicii suplimentare, introduse recent, se adaugă multitudinii de servicii care confereau un caracter special oricărei croaziere Norwegian, inclusiv cel mai captivant loc de servire a mesei și moduri inedite de divertisment pe mare. Lansat deja cu succes pe mai multe piețe europene, am încredere că turiștii noștri români vor îndrăgi și pachetul Premium All Inclusive.”

Jürgen Stille, director senior pentru dezvoltarea afacerilor pentru Europa Continentală, Norwegian Cruise Line, adaugă: ”Lansarea produsului nostru Premium All Inclusive reprezintă un atu pentru piața croazierelor pe oceane și oferă o multitudine de oportunități pentru partenerii noștrii de călătorie. Beneficiem de instrumente puternice de promovare a serviciilor noastre, care ne ajută să atragem si acei clienti care pana acum nu au vazut avantajele unei croaziere. Știm că partenerii noștri au înregistrat un număr crescut de cereri pentru vacanțe all-inclusive, iar noile noastre prețuri vor continua să mențină croazierele cu Norwegian în ecuație.”

Pentru toate rezervarile realizate intre 3 si 30 Aprilie 2017, turistii beneficiaza de reduceri de pana la 200 euro / cabina. Oaspetii care calatoresc in Studio-uri economisesc 50 euro, cei in cabine cu vedere la ocean economisesc 100 euro si cei care calatoresc in cabine cu balcon, mini suite, suite si in zona exclusivists The Haven, economisesc 200 euro / cabina.

Pachetul Premium All Inclusive este disponibil pentru toate cele 14 nave ale liniei Norwegian Cruise Line.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.