Ce „beauty gadgets” sunt în trend anul acesta? Ce „beauty gadgets” sunt în trend anul acesta?
Cu toții căutăm să aducem, zi de zi, ceva nou în viața noastră, iar mulți dintre noi ne bucurăm precum copiii atunci când dăm... Ce „beauty gadgets” sunt în trend anul acesta?

Cu toții căutăm să aducem, zi de zi, ceva nou în viața noastră, iar mulți dintre noi ne bucurăm precum copiii atunci când dăm peste o nouă „jucărie” interesantă care să ne facă traiul mai simplu. Finalul este cel știut deja: o cumpărăm și ne lăudăm cu ea și la prietenii noștri.

De multe ori nu ne mai mulțumim cu ultimul model de telefon lansat sau cu noul televizor 4K, ci vrem să ne extindem aria de interes și către o serie de produse din zona de Beauty, Health & Wellness. Așa că la ultima ieșire la bere, mi-am întrebat prietenii și prietenele ce caută ei în ultima perioadă și ce produse li se par… interesante, să zicem.

Și uite așa am intrat eu în rândul lumii și am aflat de la ei că există pe piață o gamă de beauty gadgets de care eu unul nici nu știam. Nici voi? Ei bine uite că au apărut de ceva timp, iar printre cele acontate, deja, de o parte din amicii mei se numără un aparat pentru curățare facială, o perie sonică pentru ten, o perie facială electrică, dar și multe alte dispozitive de curățare a feței. Și nu doar pentru femei.

Cei de la Foreo au lansat o perie de curățare pentru piele cu efect de netezire (Foreo Luna for Men) sau un aparat pentru masaj zona ochilor pentru femei (Foreo Iris). FOREO Luna pentru bărbați este o periuță de curățare compactă, care asigură un progres radical, în ceea ce privește rutina de dimineață și seară. Doar două minute de folosire zilnică determină îmbunătățirea caracteristicilor pielii și asigură un bărbierit mai fin și mai confortabil, concomitent cu reducerea iritațiilor provocate de aparatul de ras.

Periuța de curățare compactă a pielii Foreo Luna folosește tehnologia T-Sonic cu peste 8.000 de pulsații pe minut și curăță în mod fiabil porii și reduce defectele pielii, cauzate de stresul de zi cu zi. Punctele de contact din silicon corespund perfect caracteristicilor pielii bărbătești, iar pulsațiile de înaltă frecvență asigură o curățare în profunzime. Ce e cel mai important este faptul că periuța Foreo îndepărtează impuritățile pielii în proporție de 99,5 %. În același timp îndepărtează celulele moarte, reduce apariția porilor și îmbunătățește absorbția produselor de îngrijire a pielii.

Fiecare periuță Foreo Luna este fabricată din silicon hipoalergenic și fin, care este de până la 35 ori mai igienic decât periuțele clasice, cu fire de păr din nailon. Suprafața neporoasă este foarte rezistentă împotriva bacteriilor și nepretențioasă în ceea ce privește întreținerea. Mai mult, întreaga suprafață a periuței este sută la sută impermeabilă. Capul periei nu trebuie înlocuit niciodată. Fiecare încărcare completă permite până la 450 de folosiri.

Foreo Iris vă ajută să spuneți adio cearcănelor întunecate și pungilor de sub ochi. Datorită tehnologiei inovatoare Alternating T-Sonic, aparatul a fost conceput în mod special pentru a reduce simptomele efortului, la care este supusă zilnic zona din jurul ochilor. Pulsațiile fine reduc cearcănele de sub ochi, stimulează pielea și ajută la netezirea cutelor și a ridurilor subțiri. Totodată, aparatul de masaj facilitează absorbția cremelor și a serurilor pentru ochi.

Aparatul Iris are setate două regimuri. Regimul Pure creează senzația masajului manual și este foarte fin, dar mai eficient decât simplul masaj cu ajutorul degetelor. Este recomandat pentru pielea care începe să prezinte primele semne de îmbătrânire. Regimul Spa combină pulsațiile cu bătăi ușoare, fiind recomandat pentru o piele cu semne marcante ale îmbătrânirii.

Construcția moale și netedă, din silicon, este astfel modelată încât să se adapteze perfect liniilor din zona ochilor și să asigure un masaj sensibil al acestei zone. Întreaga suprafață este hipoalergenică și nu conține BPA, nici ftalați. Suprafața neporoasă este foarte rezistentă împotriva bacteriilor și nepretențioasă în ceea ce privește întreținerea. Mai mult, întreaga suprafață a aparatului este sută la sută impermeabilă, iar fiecare încărcare completă permite 140 de utilizări. Aparatul de masaj pentru zona ochilor Foreo Iris este oferit în câteva culori elegante, ca să o puteți alege pe cea dorită.

Nu sunt de neglijat nici gadgeturile pentru copii, iar periuța de dinți sonică pentru copii și adulți Foreo Issa Mini este noul „must have”. Iar când te saturi de ea, îi mai adaugi o serie de capete de schimb colorate și deja e ca nouă. Periuța creează până la 9.000 de pulsații de mare intensitate, pe minut și asigură o curățare eficientă și neagresivă a dinților și a gingiilor. Este fabricată din silicon fin, cu uscare rapidă și neporos, care permite formarea unui număr de bacterii cu 10.000 mai mic, față de o periuță de dinți clasică, din nailon. Este recomandată pentru copii de la vârsta de 5 ani. O încărcare completă a periuței permite până la 200 de folosiri, iar capul trebuie înlocuit o dată pe an.

Tot din discuția cu ei mai știu că la modă sunt și „beauty gadgets”-urile de la Braun, Health & Wellness, Skinsonic + Plus. Dar în top mai intră și alte branduri de care am aflat, ulterior, în timp ce navigam pe Aoro.ro. De aici am aflat, de exemplu, că oamenii de la Clinique vând un dispozitiv de curățare a feței care oferă posibilitatea schimbării periei, Braun are în oferta sa un epilator cu perie exfoliantă (Braun Silk-épil 9-961 SkinSpa), în timp ce Lumea Prestige de la Philips (foto sus) vine cu cea mai eficientă soluţie IPL fără fir şi este minunată pentru a preveni reapariţia părului pe faţă şi pe corp. Impulsurile delicate de lumină, aplicate cu regularitate, păstrează pielea netedă ca mătasea în fiecare zi.

Mi-am dat, astfel, seama că „beauty gadgets”-urile sunt deja un trend, iar curățarea sonică este pe val și se face în paralel cu folosirea unor cosmetice pentru exfoliere sau peeling facial. Este bine de știut că o curățare facială ca la carte se realizează cu produse cosmetice care au consistență de gel sau cremă. Spre deosebire de cremele de spălat convenționale, acestea conțin mici microsfere. În plus, exfoliantul perfect curăță pielea de celulele moarte sau punctele negre.

În final vă mai spun doar atât: pentru a elimina celulele moarte ale pielii și a mizeriei este recomandat exfoliantul cu masaj cel puțin o dată pe săptămână, iar ca urmare a folosirii regulate veți avea un ten neted și radiant.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.