Books Express aduce ultimele noutăți SF & Fantasy la târgul Final Frontier Books Express aduce ultimele noutăți SF & Fantasy la târgul Final Frontier
Books Express, librăria online care aduce orice carte din lume publicului profesional și pasionat de lectură din România, va fi prezentă în weekend la... Books Express aduce ultimele noutăți SF & Fantasy la târgul Final Frontier

Books Express, librăria online care aduce orice carte din lume publicului profesional și pasionat de lectură din România, va fi prezentă în weekend la a șasea ediție a târgului de carte SF & Fantasy, Final Frontier, ce se va desfășura în cadrul Casei Artelor  (B-dul Mircea Vodă nr. 5, Sector 3, Bucureşti).

Timp de două zile, pe 1 și 2 aprilie, în cadrul târgului, Books Express propune fanilor de lecturi SF & Fantasy de toate vârstele cele mai iubite și dezbătute titluri din domeniu.

În cadrul standului Books Express de la Final Frontier 2017, veți putea răsfoi bestsellerele anului în limba engleză: seria Witcher de Andrzej Sapkowski, volumele illustrate Wolrd of Warcraft Chronicle, editate de Blizzard, titluri câștigătoare sau nominalizate la premii importante precum Nebula sau Hugo.

Toate cele cele 17 titluri nominalizate la Nebula în acest an pot fi comandate prin Books Express, librarul tău personal.

Rafturile vor fi încărcate și cu autori clasici precum Isaac Asimov, Philip K. Dick, Douglas Adams sau Frank Herbert, dar și ficțiune fantasy pentru adolescenți, printre care autori bine cunoscuți și apreciați ca Sarah J. Maas, Leigh Bardugo, Veronica Roth sau Victoria Aveyard.

—–

2017 se anunță încă de la început un an excelent pentru literatura SF & Fantasy, cu romane de debut promițătoare, noi aventuri ale autorilor deja consacrați dar și finaluri neașteptate ale unor seriii de succes.

Iată doar 5 titluri SF & Fantasy dintre cele mai așteptate în 2017, ce pot fi comandate online pe Books Express oriunde în România. În cazul precomenzilor, acestea pot ajunge la voi exact în ziua apariției.

Norse Mythology de Neil Gaiman
Un maestru al literelor și un povestitor de excepție, Neil Gaiman prezintă o versiune a miturilor nordice care l-au inspirat în crearea propriilor narațiuni fantastice.

New York 2140 de Kim Stanley Robinson
Un nou roman SF al cunoscutului autor de bestsellere New York Times, laureat al premiului Nebula, Kim Stanley Robinson. O premiză interesantă și un viitor foarte ușor de imaginat schițate în detaliile enciclopedice, Robinson ne arată direcția în care ne îndreptăm cu încălzirea globală și propune niște soluții utopice de reparare a sistemului bancar și a pieței financiare.

Lady of the Lake de Andrzej Sapkowski
Este a șaptea carte din seria Witcher. Ciri a scăpat ca prin minune din ghearele morții aflându-se acum într-o lume complet diferită: lumea elfilor. Este prinsă fără scăpare. Timpul nu există. Nu există granițe sau portaluri prin care se poate întoarce în lumea în care s-a născut.

Beren and Luthien de J.R.R. Tolkien
Vasta arhivă restaurată post-mortem a lui Tolkien ne aduce o poveste de dragoste petrecută cu mult înainte de acțiunea trilogiei Stăpânul Inelelor.

Dragon Teeth by Michael Crichton
Autorul bestsellerului Jurassic Park revine cu o poveste din lumea paleontologiei, o aventură fantastică din epoca Vestului Sălbatic și a vânătorii de fosile.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.