Iulia Albu, asaltata de copii chiar pe platoul emisiunii “Bravo, ai stil!” Iulia Albu, asaltata de copii chiar pe platoul emisiunii “Bravo, ai stil!”
Kanal D si-a deschis portile pentru copiii care si-au manifestat interesul de a descoperi ce se intampla dincolo de micul ecran si de a-si... Iulia Albu, asaltata de copii chiar pe platoul emisiunii “Bravo, ai stil!”

Kanal D si-a deschis portile pentru copiii care si-au manifestat interesul de a descoperi ce se intampla dincolo de micul ecran si de a-si intalni vedetele preferate. Ieri, Iulia Albu, jurata de la “Bravo, ai stil!”, si Mihai Ghita, prezentatorul emisiunii “Asta-i Romania!”, au fost ghizi pentru 40 de elevi.

Vedetele i-au introdus pe micuti in tainele televiziunii, le-au prezentat platourile show-urilor TV si le-au satisfacut curiozitatile.

Iulia Albu a fost asaltata de copii, sesiunea de autografe si de selfiuri desfasurandu-se chiar pe platoul emisiunii “Bravo, ai stil”. Purtand o vestimentatie de gheisa, vedeta s-a aratat incantata de interesul manifestat de elevi si a fost surprinsa ca ecourile “Bravo, ai stil!” au ajuns pana la cei mai mici fani ai show-ului.

Vedeta le-a “jurizat” pe fete cu marinimie, in timp ce baietii s-au instalat confortabil pe scaunele concurentelor.

“Mi-a placut foarte mult intalnirea cu micutii! Consider ca este foarte important sa fii iubit si sa iubesti copiii, a fost o placere eneroma sa ma bucur de energia si de frumusetea lor”, a spus Iulia Albu.

Scoala Altfel - Kanal D (2)

In drumul lor prin studiourile Kanal D, Mihai Ghita a facut un popas cu micutii si in platoul emisiunii “Teo Show”. In scurta pauza publicitara intre filmari, Teo si Bursucu au raspuns la foc continuu intrebarilor venite din partea copiilor si s-au fotografiat alaturi de acestia.

Programul “Scoala Altfel” continua in aceasta saptamana, zeci de copii fiind asteptati la Studiourile Kanal D, unde vedetele lor preferate ii vor intampina, le vor deslusi tainele televiziunii si ii vor indruma pe cei care vor sa imbratiseze o cariera in acest domeniu.

Scoala Altfel - Kanal D (1)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.