Vinuri românești produse de Halewood Wines & Spirits, medaliate la „The Global Pinot Noir Master 2017” Vinuri românești produse de Halewood Wines & Spirits, medaliate la „The Global Pinot Noir Master 2017”
Cea de a 4-a ediție a concursului The Global Pinot Masters, organizat de renumita revistă britanică The Drinks Business, care reunește pentru jurizare sute de... Vinuri românești produse de Halewood Wines & Spirits, medaliate la „The Global Pinot Noir Master 2017”

Cea de a 4-a ediție a concursului The Global Pinot Masters, organizat de renumita revistă britanică The Drinks Business, care reunește pentru jurizare sute de vinuri din soiul Pinot Noir, la nivel global, și-a desemnat câștigătorii. Vinurile produse de Halewood Wine & Spirits care au primit distincții în cadrul acestei competiții au fost: Kronos 2014, La Umbra 2016, Waitrose 2016, toate trei câștigând medalii de bronz în concurs.

„Suntem extrem de mândri că toate cele trei vinuri intrate în concurs au obținut medalii. Pinot Noir este un soi deosebit, delicat și sensibil, pornind de la struguri, până la produsul finit, vinul, iar pentru a păstra caracterul fructos și tipicitatea soiului, maturarea atât în cisterne, cât și în baricuri trebuie realizată cu grijă și finețe“, a declarat Lorena Deaconu Stoian – Winemaker Halewood Wines & Spirits.

Gama din care face parte vinul medaliat La Umbra Pinot  Noir 2016 are un real succes pe piețe mature,  extrem de competitive precum Marea Britanie, Germania, Belgia, Danemaca sau Suedia.

Standardul ridicat al vinurilor produse de compania Halewood Wines & Spirits este confirmat nu doar de premiile câștigate în cele mai importante competiții de profil, ci și de clienții săi.

De exemplu, unul dintre cele mai puternice lanțuri de retail din Marea Britanie, a ales vinuri românești produse de Halewood Wines & Spirits, Waitrose Pinot Noir 2016, comercializate sub marcă și etichetă proprie, acesta fiind unul dintre vinurile medaliate la această competiție.

Bine de știut!

Grupul internațional Halewood Wines & Spirits este cel mai mare producător și distribuitor independent de băuturi alcoolice din Marea Britanie, activând de peste 35 de ani pe piață. În România, Halewood Wines & Spirits deține plantatii de  viță de vie în unele dintre cele mai reprezentative zone viticole ale țării, printre care Dealu Mare și Murfatlar.

Printre vinurile prezente în portofoliul Halewood Wines & Spirits se numără: Floare de lună, Floarea Soarelui, Prahova Valley, gama Byzantium, gama Hyperion, Theia, Kronos, Neptunus, Rhea.  Portofoliul este completat de vinuri spumante Rhein Extra, Millennium, Lambrini si de băuturi spirtoase (Red Square Vodka, Whitley Neill Gin, The Pogues Irish Whiskey, West Cork Irish Whiskey), bere (Crabbie`s Ginger Beer), precum și apă (Willow Water).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.