Pro TV a achiziționat formatul “Farmer Wants A Wife” Pro TV a achiziționat formatul “Farmer Wants A Wife”
Deținut de Freemantle Media, care este și licențiatorul Got Talent, formatul Farmer Wants A Wife ajunge la Pro TV. Într-o lume care se mișcă... Pro TV a achiziționat formatul “Farmer Wants A Wife”

Deținut de Freemantle Media, care este și licențiatorul Got Talent, formatul Farmer Wants A Wife ajunge la Pro TV. Într-o lume care se mișcă rapid, în care tehnologia evoluează din ce în ce mai mult și este o parte importantă a lumii moderne, zece fermieri prezintă avantajele traiului la țară, activitățile lor zilnice și încercă să-și găsească soția perfectă.

Formatul Farmer Wants A Wife este un reality-show ce are la bază viața la țară, prezentată prin intermediul unor fermieri carismatici și singuri, care nu ar renunța pentru nimic în lume la traiul liber în natură, la tradiții, la munca la câmp și la toate activitățile cu care sunt obișnuiți.

Fiecare fermier selectează zece femei moderne, obișnuite cu stilul de viață de la oraș și le invită să se cunoască mai bine, însă numai cinci vor reuși să impresioneze și vor merge în runda următoare.

Cele cinci favorite vor merge la o întâlnire de grup și dintre ele fermierul va alege numai două care vor trăi alături de el timp de o săptămână la fermă. Cea care va reuși să-l impresioneze pe fermier și să se adapteze stilului lui de viață va fi aleasa acestuia. Va fi acesta sfârșitul sau începutul unei vieți frumoase împreună?

Pro TV caută cei mai interesanți, dedicați și muncitori fermieri care își doresc să își găsească femeia potrivită alături de care să construiască o familie! Fermierii care își doresc să participe la show sunt invitați să sune la numărul de telefon 0751.266.303.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.