New Trends: Nuanțele de gri și negru, în topul tendințelor din 2017 pentru bucătării New Trends: Nuanțele de gri și negru, în topul tendințelor din 2017 pentru bucătării
Bucătăria este mai mult decât un spațiu dedicat gătitului, este sufletul casei. Un loc unde savurăm preparatele preferate cu drag, socializăm cu prietenii și... New Trends: Nuanțele de gri și negru, în topul tendințelor din 2017 pentru bucătării

Bucătăria este mai mult decât un spațiu dedicat gătitului, este sufletul casei. Un loc unde savurăm preparatele preferate cu drag, socializăm cu prietenii și familia și ne povestim întâmplările de peste zi. Nu este surprinzător, așadar, că bucătăria a devenit piesa centrală a locuinței moderne și un punct de atracție pentru designerii de interioare. Vedetele anului 2017 sunt nuanțele de gri și negru, înlocuind cu succes albul care a fost culoarea dominantă în anii trecuți.

Dacă tonurile de gri și negru sunt populare în acest an, este evident că designerii optează pentru un stil minimalist, industrial, metalic. Dacă până acum designerii recomandau negrul lucios pentru blaturi, în 2017 s-a revenit la un aspect mai natural, cu finisaje mate sau texturi variate.

Nuanțele de gri sunt integrate în bucătăriile moderne în nenumărate moduri, fie că vorbim despre o pardoseală din beton, de culoarea pereților și a dulapurilor sau chiar de accesorii. Cu siguranță este o culoare mai îndrazneață decât albul, însă este o culoare neutră, care poate fi cu urșurință adaptată mai multor stiluri. Griul poate fi folosit la alegerea blatului chiar și pentru polițe.

Accentele metalice asociate cu lemnul sunt, de asemenea, în mare vogă în 2017. Acest stil se potrivește cel mai bine și poate fi utilizat la dulapuri, lambriuri și uși. De asemenea, în 2017, se remarcă și opțiunile variate pentru mânere și accesorii din cupru, o alternativă la oțelul inoxidabil.

Stilul industrial a cunoscut în ultimii ani o ascensiune importantă, mai ales în țările scandinave, tendință care continuă și în 2017. Este un stil care se caracterizează prin combinații de lemn, piatră și beton, mobilă minimalistă, țevi și cabluri la vedere, iar prin tehnici avansate se creează finisaje și soluții inovatoare.

Indiferent de stilul de amenajare al bucătăriei pe care îl alegeți, dacă sunteți un bucătar pasionat, cu siguranță veți doriți să imprimați acestui spațiu ceva din propria personalitate. Iar pentru a face experiența de zi cu zi din bucătărie mai plăcută și mai relaxantă, e nevoie și de aparate electrocasnice care să se potrivească oricărui stil și oricărui spațiu.

Miele își adaptează mereu produsele după cele mai noi tendințe. Și, dacă în acest an este popular stilul minimalist, iar tonurile vedetă sunt cele gri și negru, pe lângă adaptarea design-ului și cromaticii, Miele pune un accent deosebit pe funcționalitate.

miele (1)

Pentru bucătăriile moderne din 2017, plita cu inducție autonomă cu două zone de gătit PowerFlex reprezintă cu siguranță o opțiune ideală datorită versatilității sale și nu numai.  Design-ul este minimalist și modern, iar zonele de gătit sunt controlate printr-o tastatură numerică centrală. Nivelurile de putere şi duratele pot fi selectate direct, rapid şi intuitiv.

Cei care optează pentru bucătării în nuanțe de negru pot asorta foarte ușor la acest stil cuptorul DG 6401, de 45 cm cu abur, disponibil în culorile Brun de Havana și negru obsidian. Cuptorul este încastrabil, putând fi plasat deasupra blatului de bucătărie ori sub acesta. Este prevăzut cu 3 regimuri de funcționare (gătire, încălzire, decongelare) și are peste 75 de programe automate în limba română. Pot fi gătite meniuri întregi, fără transfer de arome între diferitele mâncăruri. În plus, mâncarea este menținută caldă.

De asemenea, clienții pot alege dintr-o gamă variată de mânere pentru cuptoare – disponibile și în culorile maro și negru – care se potrivesc oricărui design de bucătărie în parte.

miele (2)

Din bucătăriile moderne nu pot lipsi hotele. Noua hotă DA 6096 W Black Wing cu montare pe perete şi lăţime de 90 cm, care combină oţelul şi impresionanta sticlă securizată neagră, iluminat LED şi CleanCover pentru siguranţa şi uşurinţa curăţării, vă va cuceri cu siguranţă prin designul modern, dar și prin eficiența acesteia în timpul gătirii. Mai mult decât atât, această hotă a fost testată și construită pentru 20 de ani de utilizare.

Poza BlackboardFie că optați pentru un stil industrial sau pentru o bucătărie în nuanțe de gri și negru, frigiderul K20.000 BlackBoard Edition, primul frigider din lume cu front de tablă neagră, e o soluție inovatoare. Blackboard Edition face parte din generația de aparate frigorifice K20.000, care se diferențiază prin designul și caracteristicile minimaliste.

Frigiderele din noua gamă dispun de funcția Click2Open, care combină funcționalitatea cu designul perfect. Practic, utilizatorul poate deschide și închide ușa frigiderului ori de câte ori dorește. De asemenea, pe noul frigider de la Miele, clienții pot desena și scrie cu cretă.

Miele KWT 6321_foto1Dacă sunteți pasionați de vinuri și vreți să vă impresionați prietenii sau invitații, răcitorul de vinuri Miele e alegerea potrivită. Răcitorul de vinuri KWT 6321 UG păstrează vinurile în condiții optime, fiind gata de servit la temperatura ideală.

Cu două zone distincte de temperatură, răcitorul permite depozitarea atât a vinurilor albe sau roșii, cât și a celor rose sau a șampaniei datorită controlului precis al temperaturii pe fiecare zonă. În plus, ușa cu filtru UV asigură protecție pentru lumina soarelui.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.