S-a lansat animația „Ștrumpfii: Satul Pierdut” S-a lansat animația „Ștrumpfii: Satul Pierdut”
Sâmbătă, 18 martie 2017, a avut loc lansarea mondială a mult-așteptatei animații 3D “Smurfs: The Lost Village” / „Ștrumpfii: Satul Pierdut”, eveniment sărbătorit în... S-a lansat animația „Ștrumpfii: Satul Pierdut”

Sâmbătă, 18 martie 2017, a avut loc lansarea mondială a mult-așteptatei animații 3D “Smurfs: The Lost Village” / „Ștrumpfii: Satul Pierdut”, eveniment sărbătorit în 19 țări. Animația va rula în avanpremieră din 25 martie a.c. și în cinematografele din România, iar din 31 martie va putea fi urmărită pe marile ecrane din toată țara.

Demi Lovato, Joe Manganiello și Mandy Patinkin alias Strumpfita, Voinicul și Gargamel din noua animatie “Smurfs: The Lost Village” / „Ștrumpfii: Satul Pierdut” au participat sâmbătă, 18 martie a.c., împreună cu reprezentanții ONU, UNICEF și ai Fundației ONU, la un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Fericirii și campaniei “Small Smurfs Big Goals” (“Ștrumpfi Mici, Obiective Mari”). Acolo, la sediul ONU din New York, s-au reamintit cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă, agreate în 2015 de către toate cele 193 de state membre ONU. Campania își propune să inspire tinerii din toată lumea să susțină aceste obiective, printre care eradicarea sărăciei extreme, protejarea planetei și acordarea unei șanse la pace și prosperitate tuturor locuitorilor planetei.

“Sperăm ca această campanie să ne determine pe toți să ne gândim mai mult la impactul pe care acțiunile noastre îl au asupra planetei”, a declarat Demi Lovato. “Fiecare dintre noi, chiar și un ștrumpf mic, poate atinge obiective mari.”

Evenimente similare celui din New York au avut loc în alte 18 state din toată lumea, printre care Argentina, Australia, Belgia, Rusia și Marea Britanie, toate având drept scop mediatizarea campaniei “Small Smurfs Big Goals” și a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă. Luni, 20 martie, de Ziua Internațională a Fericirii, celebra clădire Empire State Building a fost luminată în albastru, marcând astfel implicarea Echipei Ștrumpfilor în eforturile pentru o lume mai bună.

“Încă din 1958, Ștrumpfii au întruchipat pretutindeni în lume valori universale precum camaraderia, altruismul, toleranța, optimismul și respectul pentru Mama Natură”, a declarat Véronique Culliford, fiica lui Peyo, animatorul belgian care i-a creat pe Ștrumpfi. “A fost o onoare și un privilegiu pentru Ștrumpfi să susțină ONU și să continue parteneriatul de durată cu UNICEF prin această campanie menită să atragă atenția asupra Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă”, a adăugat Culliford.

Noua animație îi are drept protagoniști pe Ștrumpfița, Istețul, Bleguțul și Voinicul, care pornesc într-o călătorie palpitantă către un ținut misterios: legendarul Sat Pierdut. Călăuziți de o hartă vrăjită, străbat Pădurea Fermecată, avându-l mereu pe urme pe maleficul vrăjitor Gargamel, care le-a pus gând rău tuturor ștrumpfilor!

Drumul le este presărat cu întâmplări magice și creaturi nemaivăzute, dar și cu pericole: de la flori carnivore și plante pupăcioase până la libelule cu năbădăi, multe surprize îi așteaptă la tot pasul pe năstrușnicii Strumpfi. Cei patru prieteni albaștri sunt pe punctul de a descoperi cel mai mare secret din istoria ștrumpfilor!

afis mic Strumpfi

Și în România a fost sărbătorită lansarea mondială a animației, sâmbătă, 18 martie, la cinematograful Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, București.

La eveniment au participat vedete, precum și o sumedenie de copii, care s-au jucat în compania animatorilor și s-au fotografiat alături de Andra Măruță – interpreta Ștrumpfiței în versiunea dublată în limba română. Din distribuție mai fac parte Claudiu Bleonț (în rolul lui Gargamel), Vlad Rădescu (Papa Ștrumpf), Vlad Trifaş (Voinicul), Liviu Romanescu (Bleguțul), Bogdan Cotleţ (Istețul), Mihaela Rădescu (Ștrumpf-Salcia), Isabela Neamţu (Ștrumpf-Furtuna) ș.a.

Regia animației îi aparține lui Kelly Asbury, după un scenariu semnat de Stacey Harman și Pamela Ribon, pe baza personajelor și lucrărilor lui Peyo. Producția Sony Pictures Animation este distribuită în România de InterComFilm Distribution.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.