Romanian CSR Awards 2017: Jurizarea s-a incheiat! Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei de Premiere Romanian CSR Awards 2017: Jurizarea s-a incheiat! Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei de Premiere
Juriul competitiei Romanian CSR Awards a definitivat acordarea punctajelor pentru cele 124 de proiecte inscrise in acest an. Castigatorii vor fi anuntati pe data... Romanian CSR Awards 2017: Jurizarea s-a incheiat! Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei de Premiere

Juriul competitiei Romanian CSR Awards a definitivat acordarea punctajelor pentru cele 124 de proiecte inscrise in acest an. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 5 Aprilie, in cadrul Editiei Aniversare – 5 ani a Galei de Premiere Romanian CSR Awards. Participarea la eveniment se face pe baza de invitatie, confirmata de catre organizator.

Evenimentul, aflat la a CINCEA editie, este dedicat exclusiv companiilor si fundatiilor corporative din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate. Cele mai multe aplicatii au fost inregistrate la categoria Educatie, pe urmatoarele doua locuri situandu-se categoriile Sanatate si Campanii interne de CSR.

Acum ceva ani am mai citit tot felul de proiecte de CSR si ma bucur sa vad ca lucrurile au mai evoluat in zona asta. Se vede clar ca s-a trecut de la mentalitatea de sponsorizare la construit comunitati; de asemenea, s-a rafinat limbajul, instrumentele, ideile, au aparut tot felul de metrics despre calitatea vietii. Pentru asta, multumesc inca o data pentru proiecte. Cea mai grea treaba in proces? Sa compar idei din zona critica (copii, boli) cu cele mai putin critice, cu un continut emotional mai redus. Am incercat totusi sa fiu obiectiv”, a spus Zoltán Bereczki, Country Director în cadrul NESsT Romania si membru al juriului competitiei Romanian CSR Awards din acest an.

Gala de Premiere Romanian CSR Awards va reuni peste 150 de reprezentanti ai campaniilor care s-au implicat in actiuni de responsabilitate sociala.

Evenimentul este sustinut, in calitate de Parteneri, de companiile: Holcim, Ursus Breweries, OMV Petrom, E.ON Romania, Carrefour, Raiffeisen Bank, KFC, Telekom, Aqua Carpatica, CEZ Romania si GSK.

Partenerii media ai acestei competitii sunt: CSRmedia.ro, CAFEmedia.ro, CSRLeaders.roRFI, Bussines 24, Romania Pozitiva, mediaTrust, ComunicatedeAfaceri.ro, Ziare.com, Cariere.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.