NIVEA deschide un Pop-UP Hair Salon la Maison 13 NIVEA deschide un Pop-UP Hair Salon la Maison 13
NIVEA lansează un Pop-UP Hair Salon în care doamnele și domnișoarele vor testa, în premieră, cele mai recente inovații în îngrijirea părului. Salonul va... NIVEA deschide un Pop-UP Hair Salon la Maison 13

NIVEA lansează un Pop-UP Hair Salon în care doamnele și domnișoarele vor testa, în premieră, cele mai recente inovații în îngrijirea părului. Salonul va fi deschis între 24-25 martie, la Maison 13, pe strada Dumbrava Roșie nr. 2 din București. Cele mai active fane ale paginii de Facebook NIVEA vor avea șansa de a testa noile produse NIVEA, adaptate fiecărui tip de păr, într-o sesiune specială de înfrumusețare și răsfăț.

O echipă de stiliști va oferi invitatelor o ședință de spălare și coafare, cu sfaturi de îngrijire personalizate pentru sănătatea și strălucirea părului.

Fanele care doresc să participe la Pop-UP Hair Salon by NIVEA sunt invitate pe pagina de Facebook NIVEA, pentru a afla detalii despre cum pot câștiga o sesiune de răsfăţ.

Sunt puse în joc 20 de invitații, oferite prin tragere la sorţi celor care postează pe pagina de Facebook NIVEA un comentariu cu un selfie în care părul le stă așa cum le place.

Concursul are loc în perioada 17-19 martie 2017, iar câştigătoarele vor fi anunţate în data de 20 martie.

Toate invitațiile se fac pe bază de programări. Pop-Up Hair Salon by NIVEA este deschis până pe 25 martie 2017, la ora 20.00.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.