Cocktail Holidays reia vacanţele în Sharm El Sheikh, minisejururi în Hurghada și Croaziere pe Nil Cocktail Holidays reia vacanţele în Sharm El Sheikh, minisejururi în Hurghada și Croaziere pe Nil
Turoperatorul Cocktail Holidays, specializat în vacanţe de tip charter, circuite şi turism individual, oferă, în premieră anul acesta şi după o absenţă de doi... Cocktail Holidays reia vacanţele în Sharm El Sheikh, minisejururi în Hurghada și Croaziere pe Nil

Turoperatorul Cocktail Holidays, specializat în vacanţe de tip charter, circuite şi turism individual, oferă, în premieră anul acesta şi după o absenţă de doi ani în piaţă, pachete de vacanţă în Egipt, cu zbor charter. Cocktail Holidays are în ofertă vacanţe în Sharm El Sheikh şi circuite în Egipt, cu minisejur în Hurghada şi celebra Croazieră pe Nil.

Pachetele pentru Sharm El Sheikh pornesc de la 490 de euro/persoană, pentru şapte zile, la un hotel de patru stele, cu all inclusive, în timp ce circuitul în Egipt, de nouă nopţi, cu cazare la hotel de cinci stele, costă 1.165 de euro/persoană.

“Interesul românilor pentru Egipt este extrem de ridicat, o mare parte din pachetele pentru Paşte şi săptămânile care urmează fiind deja rezervate. Egiptul oferă un produs turistic cu un raport bun calitate-preţ şi foarte multe posibilităţi de distracţie, de la scufundări la croaziere sau plimbări cu submarinul, jeep safari. În ultimii doi ani, când din oferta noastră au lipsit vacanţele în Egipt, turiştii au întrebat permanent când reapar”, declară Dan Goicea, manager Cocktail Holidays.

Dan Goicea

Pe lângă Egipt, cele mai căutate destinații de Paște rămân și anul acesta Grecia și Cipru, ţări ortodoxe pe care românii le aleg pentru că se simt ca acasă de Sărbătorile Pascale. Pachetele pentru Creta – Chania pornesc de la 470 euro/persoană, pentru Rhodos de la 430 euro/persoană, în timp ce pentru Cipru de la 375 euro/persoană. Pachetele conţin transport, cazare în hoteluri de trei, patru şi cinci stele, servicii de masă în funcţie de hotelul ales, asistență turistică și asigurare Cocktail Travel Protection.

În cazul city break-urilor, turiştii au ales Barcelona, Praga şi Atena. Un pachet de patru nopți de cazare la un hotel de patru stele din Atena, cu zbor direct operat de Tarom şi toate taxele incluse costă 510 euro/persoană, pentru Praga costă 529 de euro/persoană, iar pentru Barcelona, 539 de euro/persoană. Turiştii care aleg, de regulă, pachete în capitalele europene sunt persoane tinere, cu vârsta cuprinsă între 25 și 40 de ani, care își doresc o mini vacanță activă, în care să descopere destinaţia.

egipt

De 1 Mai, preferințele turiștilor sunt ghidate de proximitate și cei mai mulți aleg vacanțe care nu necesită o deplasare de durată. Cocktail Holidays a lansat pentru 1 Mai city break-ul pentru Atena, cu un tarif de la 489 de euro/ persoană, care include patru nopți de cazare la un hotel de patru stele, amplasat într-o zonă centrală, cu mic dejun și cină, transport direct cu avionul, tur panoramic al orașului Atena, intrare opțională la Acropole, asistență turistică, dar și asigurare Cocktail Travel Protection, indiferent de vârstă.

„Foarte căutate pentru minivacanța de 1 Mai sunt pachetele de tip city break în marile capitale europene, care le oferă turiștilor posibilitatea să descopere în câteva zile destinațiile alese. Cei care rămân în ţară îşi petrec vacanţa pe litoral, la munte sau în staţiuni balneare, unde aleg pachete la hoteluri cu centre spa”, declară Dan Goicea, manager Cocktail Holidays.

Bine de știut!

Prompt Service Travel Company activează de peste 24 de ani pe piaţa vacanţelor şi este unul dintre cele mai longevive branduri de turism din România. Cocktail Holidays este brandul turistic

al Prompt Service Travel Company, lansat în urmă cu 11 ani. Turoperatorul a diversificat destinațiile de charter încă din 1995, când a introdus sejururile către Creta. Între timp oferta de chartere a Cocktail Holidays s-a dezvoltat, compania operând peste 25 de destinații charter în anul 2017.

Din 2005, compania a început operarea charterelor din afara Bucureștiului. În prezent, Cocktail Holidays operează chartere din București, Cluj-Napoca, Iași.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.