Delia, show de talie internațională Delia, show de talie internațională
Recunosc! Sunt vinovat. Nu am mai călcat la vreun concert al unei vedete autohtone de vreo patru ani. Ultima data am fost atât de... Delia, show de talie internațională

Recunosc! Sunt vinovat. Nu am mai călcat la vreun concert al unei vedete autohtone de vreo patru ani. Ultima data am fost atât de dezgustat de organizare și de lălăială artistului încât, ulterior, am zis pas la toate invitațiile primite. Recent, am decis totuși să le mai dau o șansă și românilor. Și bine am făcut!

Am fost tentat de isteria creată în jurul concertelor Deliei și am zis. De ce nu? Am pus mâna pe telefon, mi-am întrebat prietena „ce-ar fi dacă” aș face rost de invitații la următorul concert al ei, iar răspunsul a venit cam așa: „ești nebun? Normal că mergem”.

Zis și făcut! Am aflat că artista va organiza în luna martie un al treilea show “Psihedelia” la Sala Palatului, după ce, anul trecut, a reușit performanța de a fi primul artist român care a avut un “sold out” la doar o lună de la anunțul unui show (Delia’s Winter Wonderland) cu bilete cuprinse între 490 și 690 de lei.

Am ajuns la Sala Palatului cu o oră înaintea concertului și mă așteptam la o îmbulzeală ca pe stadion, însă nu a fost așa. Echipa care s-a ocupat de organizare a fluidizat publicul către toate intrările, iar cei din interiorul sălii i-au îndrumat exemplar către locurile scrise pe bilet.

Show-ul a început la ora stabilită, iar timp de 2 ore am fost hipnotizați. De muzică, de decor, de atmosfera creată în acea seara de Psihedelia. Artista s-a făcut plăcută imediat ce a ieșit pe scenă și a interacționat cu fanii. Pe parcursului showului, care, din punctul meu de vedere, ar putea să se desfăsoare pe orice scenă mare de concerte din afara țării, Delia a coborât în sală și a cântat alături de public. Altfel spus, și-a dus spectacolul de pe scenă în mijlocul fanilor hipnotizați.

A cântat, pe rând, melodii de pe ultimul album, melodii cu priză la public, dar și muzică veche care au lansat-o. A schimbat ținută după ținută și nu s-a temut să ducă la extrem show-ul. Prin atitudine și jocul de lumini.

A ieșit de pe scenă în aplauzele repetate ale publicului, iar eu am promis că nu voi mai sta deoparte încă patru ani pentru a lua parte la un alt concert al unui artist român.

delia4

“Ma bucură foarte mult faptul că am mai adăugat un show în seria Psihedelia. E o întreagă experiență care îți schimbă percepția asupra realității. Nu e nimic înfricoțător, doar un show diferit față de ce am făcut până acum. Îmi place să vin cu un produs bine gândit, cu elemente deloc comune și cel mai important, o producție de calitate la care muncesc cu o echipă imensă de câteva luni bune” – Delia

www.deliaofficial.ro/
www.facebook.com/OfficialDelia
http://instagram.com/instadelia
www.youtube.com/user/DELIAOFFICIAL/
www.facebook.com/CatMusicRomania
www.twitter.com/CatMusicRomania
www.youtube.com/CatMusicOffice

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.