Fashion Trends – Noua colecție Giorgal pe Noi9.ro: un mix între stilul elegant și smart casual Fashion Trends – Noua colecție Giorgal pe Noi9.ro: un mix între stilul elegant și smart casual
Giorgal și Noi9.ro propun pentru această primăvară un mix de stiluri între cel elegant și feminin și cel smart casual. Piesele propuse de Giorgal... Fashion Trends – Noua colecție Giorgal pe Noi9.ro: un mix între stilul elegant și smart casual

Giorgal și Noi9.ro propun pentru această primăvară un mix de stiluri între cel elegant și feminin și cel smart casual.

Piesele propuse de Giorgal și Noi9.ro păstrează liniile naturale și finisajele curate, acestea fiind puse în valoare prin adăugarea de pliuri adânci, suprapuneri de materiale, volane și croiuri geometrice.

Rochii cu un aer elegant și feminin cu accente smart casual

În sezonul cald, rochiile devin piesele centrale în garderoba doamnelor și domnișoarelor. De aceea, Giorgal și Noi9.ro propun pentru această primăvară rochii cu o croială retro, inspirația traversând moda anilor 50 și 60.

Modelele de rochii inspirate de anii 50 sunt realizate cu o croială tip cloș, unde pliurile adânci ale rochiilor creează un volum deosebit în partea inferioară, iar partea superioară este mulată.

Acest tip de croială cloș definește talia într-un mod feminin și elegant și creează un efect care va atrage toate privirile. Rochiile tip cloș sunt versatile, putând fi purtate atât într-un cadru elegant, cât și într-unul casual.

Giorgal SS17_1

În contrast vin modelele de rochii midi inspirate de anii 60, care au o croială tip creion. Linia tip creion a rochiilor definește și pune în evidență silueta, creând imaginea de clepsidră mult dorită de către doamne și domnișoare.

Rochiile sunt realizate din texturi rafinate precum bumbac, satin sau voal. Aceste texturi oferă un aer prețios pieselor vestimentare propuse de Giorgal și Noi9.ro. Volumul croielilor inspirat de anii 50, în contrast cu rochiile care definesc silueta inspirate de anii 60, creează o colecție de primăvară deosebită, versatilă și ideală pentru sezonul cald.

Giorgal SS17_3

Din punct de vedere cromatic, Giorgal și Noi9.ro propun o paletă de culori diversificată, pornind de la nuanțe puternice de albastru aprins, la nuanțe neutre precum crem, rose pudră, negru și jocuri de culori așezate sub formă de printuri florale sau geometrice.

Suprapuneri cu tricotaje voluminoase

Pentru primăvara aceasta Noi9.ro propune cardigane tricotate realizate cu volume deosebite, care oferă un aer extrem de chic, relaxat și actual ținutelor.

Giorgal SS17_4

Fie că sunt purtate alături de rochii sau pantaloni, aceste modele de cardigante sunt foarte comode și ușor de asortat oricărei ținute.

Texturile din care sunt tricotate sunt delicate cu pielea. Nuanțele cardiganelor sunt ideale pentru primăvară: roz pudră, gri sau naturale precum verde smarald.

Lookbook:

Gazduire: Noa Restoclub

Make Up: Denisa Sima

Photo: Raluca Margescu

Hair: Anastasia Beauty Salon

Styling & concept: Giorgal

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.