Cum să supravieţuieşti în Luna Femeilor? Cum să supravieţuieşti în Luna Femeilor?
Luna Martie pune în fiecare an presiune pe umerii bărbaților pentru că sunt mai multe femei pe care trebuie să le felicite şi să... Cum să supravieţuieşti în Luna Femeilor?

Luna Martie pune în fiecare an presiune pe umerii bărbaților pentru că sunt mai multe femei pe care trebuie să le felicite şi să le surprindă plăcut într-o singură zi. Pentru că ştim că eşti ocupat, iar listele şi cumpărăturile nu sunt tocmai preferatele tale, NIVEA MEN te asigură că și în acest an totul începe cu tine şi îţi sare în ajutor cu un kit de supravieţuire pentru 8 Martie.

Tocmai de aceea, kit-ul destinat situațiilor de urgență este ajutorul tău în acest sezon și vei putea să le oferi femeilor speciale din viaţa ta cele mai frumoase surprize.

Cadourile simple, dar făcute din inima au fost mereu apreciate de femei. NIVEA MEN îți propune câteva trucuri simple pentru a fi eroul acestei luni:

  • Oferă-i un cadou parfumat – primăvara este anotimpul bucuriilor așa că nimic nu va egala bucuria primirii florilor ei preferate sau al desertului pe care îl adoră
  • Surprinde-o cu tandrețe și umor – poate i-ai cumpărat deja un cadou romantic, dar ce-ar fi să îi adaugi un strop de umor? Oferă-i timpul și afecțiunea ta prin vouchere personalizate: îmbrățișări, alinturi, un masaj sau “Hai că mă duc eu să fac cumpărăturile!” – totul este permis!
  • Mărțișoarele sunt simbolul central al lunii martie. Ce ar fi să-i oferi mărţişoare speciale pe care le poate planta şi care vor înflori la fel de frumos ca zâmbetul ei?
  • Un ceas cu alarmă personalizată te va ajuta să duci la bun sfârșit provocările acestei luni. Înregistrează remindere pentru a pune la punct toate detaliile necesare surprizelor la care te-ai gândit! În felul acesta, nu vei uita să îţi suni mama, iubita sau o prietenă dragă.
  • Arată-i că în ciuda eforturilor făcute, nu ai uitat să ai grijă de tine. Înainte de a oferi surprizele kit-ului, hidratează-ţi mâinile, faţa şi corpul şi bucură-te de cea mai masculină cremă. Aliatul tău de încredere în acest an continuă să fie NIVEA MEN Creme.

NIVEA MEN Creme

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.