Simona Patruleasa a facut cel mai avansat set de analize din Romania, Health 360 Simona Patruleasa a facut cel mai avansat set de analize din Romania, Health 360
Simona Pătruleasa acordă o mare atenție sănătății sale și, în scop de prevenție, a făcut un set complet de analize, Health 360, considerat cel... Simona Patruleasa a facut cel mai avansat set de analize din Romania, Health 360

Simona Pătruleasa acordă o mare atenție sănătății sale și, în scop de prevenție, a făcut un set complet de analize, Health 360, considerat cel mai avansat din România.

Vedeta de televiziune și-a alocat o întreagă zi pentru a face toate investigațiile necesare sub atenta supraveghere a unui medic coordonator.

Spre deosebire de analizele clasice precendente, realizate până acum, de această dată a fost vorba de investigații amănunțite, complete, pentru care s-a apelat la cea mai dezvoltată tehnologie medicală.

“De sănătatea mea are nevoie fetita mea, familia mea, toți cei dragi! Este foarte important să știm ce se află cu adevărat în corpul nostru și să acționăm, la nevoie, în timp util, în cazul în care descoperim probleme de sănătate. Am trecut pragul celor 40 de ani și am decis ca, o dată pe an măcar, să fac un set complet de analize la clinica Provita, mai exact pachetul Health 360, personalizat conform vârstei mele.

La clinică am avut alături tot timpul un medic coordonator extrem de amabil care a supervizat întreaga serie de analize. Am făcut un examen clinic general, apoi investigații de laborator și imagistică (EKG, ecografie abdominală, screening de melanom), o evaluare a nutriției și a nivelului de stres, o evaluare kinetoterapică prin metoda Backfix, pentru ca în final să am un examen Whole Body MRI, cu o aparatură de ultima generație, un RMN al întregului corp care te scanează din cap până în picioare pentru a descoperi, amănunțit, orice posibilă problemă de sănătate.

Am fost impresionata de nivelul tehologic atât de avansat și de profesionalismul medicilor de la Provita. De exemplu, mamograful cu tomosinteză este astfel conceput încât nu oferă presiune mare asupra sânului, iar mamografia nu doare așa cum se întâmplă la examenele clasice. Apoi, am făcut o ecografie abdominală amănunțită la singurul mamograf din țară care redă rezultatul corect în proporție de 100%. După analize, medicul coordonator îți rămâne consultant pe termen lung. Îl puteți suna, îi puteți pune întrebări pentru orice nelămurire. Este mare lucru să ai aproape un astfel de specialist. Vă recomand cu sinceritate să faceți, la rândul vostru, acest check-up complet, măcar o data pe an, pentru că de sănătatea voastră depinde liniștea celor din jur și bunul mers al vieții acestora”, declară Simona Pătruleasa.

simona-patruleasa-clinica-analize-4

Setul complet de analize Health 360, de la Provita (www.centrul-provita.ro), HEALTH 360, presupune o anamneză alături de medicul coordonator, dr. Alina Teodoru, medic specialist medicină de familie. Dr. Alina Teodoru face parte din echipa Provita, o echipă unită de profesioniști, specializați în Europa și Statele Unite.

Investigațiile de laborator și cele imagistice sunt alese pentru a oferi rezultate relevante privind riscuri crescute ale unor afecțiuni pentru categorii de vărstă și sex, toate pentru a indica prezența oricărei anomalii sau chiar boli.

Evaluarea de nutriție este realizată de dr. nutriționist Luminița Florea, medic specialist diabet, nutritie și boli metabolice

HEALTH 360 reprezintă un set complex de investigații medicale cu scopul de a depista afecțiuni aflate într-un stadiu incipient.

Variantele executive ale pachetelor includ pe lângă cele din pachetul de bază: cum ar fi cele legate de patologia coloanei vertebrale a adultului generată de regula de activitatea statică (poziția prelungită stând pe scaun în mașina sau la birou) alternată accidental cu momente de solicitare dinamică intensă depășind capacitatea de preluare fiziologică a efortului.

simona-patruleasa-clinica-analize-1

Evaluarea de stres este realizată de dr. Dana Stejar, medic specialist psihiatrie, competență psihoterapie.

RMN-ul întregului corp (whole body RMN) este o investigație de screening de ultimă generație, realizată cu RMN 3 Tesla, ce permite depistarea de focare tumorale oncologice. Această investigație se recomandă pentru controalele periodice dar și ca investigație preventivă.

Ecografie de stres permite identificarea unor eventuale anomalii de funcţie cardiacă, responsabile pentru simptomatologia pacientului şi care nu sunt evidente în condiţii de repaus.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.