Taxify reduce tariful la 1,17 lei/kilometru în București Taxify reduce tariful la 1,17 lei/kilometru în București
Taxify​, unul din liderii aplicațiilor de tehnologie de mobilitate în Europa și Africa, reduce tariful la 1,17 lei* pentru pasageri, ​fiind cel mai mic... Taxify reduce tariful la 1,17 lei/kilometru în București

Taxify​, unul din liderii aplicațiilor de tehnologie de mobilitate în Europa și Africa, reduce tariful la 1,17 lei* pentru pasageri, ​fiind cel mai mic tarif aplicat în Romania în rândul mobilității private​.

Una din cele mai performante aplicații la nivel european, lansată recent în România a decis să reducă tarifele pentru a fi mai aproape de pasagerii Taxify, oferind în continuare aceleași servicii calitative la cel mai mic tarif din București.

Având ca prioritate nevoile utilizatorilor și facilitarea mobilității, Taxify reduce tarifele la 1,17 lei/km* 0,20lei​/minut.

În anumite intervale orare poate exista un tarif diferențiat mărit, dar el a fost prezent de la lansare doar în perioada sărbătorilor și în cele în care traficul a fost îngreunat din cauza zăpezilor. Așadar, beneficiile aplicației Taxify sunt disponibile atât pentru persoanele care își doresc o modalitate de transport sigură, rapidă și eficientă, cât și pentru comunitatea de șoferi privați, care au mai multă libertate și beneficiază de un venit suplimentar considerabil.

Aplicația este foarte ușor de folosit, iar printr-o simplă apăsare de buton utilizatorii pot beneficia de o cursă în câteva minute. De asemenea, exista opțiunea de a vizualiza tariful orientativ al cursei în avans și de a oferi o evaluare șoferului în urma efectuării cursei, oferind un feedback atât următorilor pasageri, cât și platformei Taxify.

 Siguranța pasagerilor este prioritară, astfel încât toți partenerii Taxify trec printr-un proces de verificare al istoricului judiciar și auto, iar în aplicație se pot regăsi detalii despre fiecare vehicul și șofer în parte.

Nu în ultimul rând, modalitatea de plată este simplificată, fiind integrată direct în aplicație, prin înregistrarea unui card de credit sau debit. Codul promoțional de instalare

 Poți descarcă chiar azi aplicația Taxify din AppStore sau Magazinul Play și încearcă o nouă experiență de mobilitate în oraș.

Dupa instalarea aplicației și creearea unui cont, fiecare utilizator poate beneficia de prima cursă gratuită în limita a 20 lei, introducând codul promoțional BUCURESTI în secțiunea Promoții, ​din cadrul aplicației.

Mai mult decât atât, de fiecare dată când un pasager recomandă aplicația oferind propriul cod promoțional Taxify prietenilor, atât ei, cât și pasagerul vor primi o cursă gratuită.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.