Legumele Bonduelle Vapeur s-au adunat în patru noi mixuri speciale Legumele Bonduelle Vapeur s-au adunat în patru noi mixuri speciale
Bonduelle România lansează patru produse noi: amestecuri de legume pregătite prin procedeul inovator Vapeur, pre-gătite la aburi și imediat congelate. Vapeur este o tehnologie... Legumele Bonduelle Vapeur s-au adunat în patru noi mixuri speciale

Bonduelle România lansează patru produse noi: amestecuri de legume pregătite prin procedeul inovator Vapeur, pre-gătite la aburi și imediat congelate. Vapeur este o tehnologie exclusivă Bonduelle.

Cele patru amestecuri de legume Vapeur sunt:

  • Spring Mix – Amestec ce aduce prospețimea și culorile primăverii în orice farfurie. Fasolea verde fină și broccoliul sunt asezonate cu dovlecel galben, morcovi și ceapă.
  • Mexican Mix – O combinație exotică, așa cum îi spune și numele. Diversitatea de legume conferă acestui mix o combinație reușită de arome. Conține fasole verde, mazăre verde dulce, porumb, morcovi, fasole roșie, ardei roșu și ardei galben.
  • Royal Mix – Amestec de conopidă, broccoli și morcovi rondele foarte apreciat de consumatorii Bonduelle, acum pregătit prin tehnologia Vapeur.
  • Duet Mix – Gust simplu și intens. Fasolea verde și cea galbenă se completează perfect și formează un duet cu devărat savuros.

Bonduelle Vapeur MIX KV

Datorită procedeului de preparare la aburi folosit în exclusivitate de Bonduelle, legumele își păstrează culoarea, textura, gustul și valorile nutriționale. Această metodă inovatoare garantează menținerea proprietăților gustative și organoleptice ale legumelor. Totodată, permite gătirea acestora într-un timp foarte scurt, de doar 3 minute/porție, prin procedee diferite (tigaie, oală și microunde).

”Gama Bonduelle Vapeur reflectă grija pe care Bonduelle o are pentru clienții săi. Încercăm în permanență să găsim cele mai bune soluții de a oferi consumatorilor produse de o calitate excepțională. Dovada acestei calități este faptul că ea poate fi ușor percepută în farfurie datorită culorii, texturii și gustului deosebit al legumelor care trec printr-un procedeu unic de preparare la aburi și congelare. Având în vedere succesul de care s-a bucurat gama Vapeur de la lansarea ei în 2014, am decis să creăm pentru consumatori amestecuri noi care să le ofere un răsfăț gustativ deosebit.”

Monica Roșu, ​Head of Marketing and Communications Balkans, Ukraine, Caucasus, Middle Asia

Bonduelle a lansat gama de legume congelate Vapeur în 2014,  oferind  consumatorilor patru legume congelate prin această metodă unică: Mazăre 400g și 1kg, Fasole verde 400g, Fasole galbenă 400g și Broccoli 400g.

Noua lansare va beneficia de o promovare semnificativă în toate mediile (TV, online, magazine, ooh –indoor și outdoor).

De asemenea, Bonduelle va realiza degustări în magazine, iar consumatorii sunt invitați în luna martie să înscrie codul de pe recipientul primit pe www.mixin3fix.ro pentru a câștiga unul dintre premiile campaniei. Totodată, campania va include activări cu premii garantate în diferite lanțuri de magazine, cât și o componentă de social media, în care bloggerii vor dezvolta rețete cu produsele nou lansate.

SPRING MIX_400g_VAPEUR

În plus, campania de lansare a noilor amestecuri de legume Bonduelle Vapeur a început o dată cu sponsorizarea show-ului TV Masterchef, având ca obiectiv creșterea notorietății gamei Vapeur, dar și dorința de a oferi inspirație culinară telespectatorilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.