PIATRAONLINE caută colegi creativi pentru proiecte ingenioase  PIATRAONLINE caută colegi creativi pentru proiecte ingenioase 
Te pasionează marketingul, designul sau arhitectura? Ai vrea să ai biroul într-un spațiu care arată exact ca în revistele de design de interior? Compania... PIATRAONLINE caută colegi creativi pentru proiecte ingenioase 

Te pasionează marketingul, designul sau arhitectura? Ai vrea să ai biroul într-un spațiu care arată exact ca în revistele de design de interior? Compania ROCK STAR CONSTRUCT, sub care operează brandul PIATRAONLINE, este în căutare de noi colegi.   

Dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă tânără, dinamică și să te implici în proiecte creative la nivel național, dar și internațional, ești invitatul nostru să descoperi universul PIATRAONLINE.

Vei avea ocazia să lucrezi într-un showroom atipic, în birouri neconvenționale care includ un spațiu de co-working și chiar un apartament real de 2 camere construit în cadrul companiei, numai bun pentru relaxarea de după-amiază sub atenta supraveghere a motanului Dorel.

Întreg decorul, chiar și bucătăria complet utilată arată exact ca o casă ultra-modernă din revistele de home & deco, să te simți ca acasă!

„2017 înseamnă primii 10 ani de PIATRAONLINE, dar și consolidarea echipei. Astfel, am început procesul de recrutare pentru noi colegi care să ocupe diverse poziții – de la operatori call center, până la B2B Sales Account Manager. Ne dorim ca până la finalul anului echipa de specialiști PIATRAONLINE să crească cu 50%”, menționează Mariana Constantinescu-Brădescu, Managing Partner Rock Star Construct – deținător al brandului PIATRAONLINE.

mariana-bradescu

Dacă ți-am stârnit interesul, PIATRAONLINE te așteaptă în vizită la showroom-ul din Aleea Teișani nr 137A, sector 1, București. Însă până atunci, te invităm la un tur virtual:  https://youtu.be/GBcpneNho0Q .

Dacă eşti tu persoana care va pune suflet în piatră dă un email la: recrutare@piatraonline.ro.

Se caută:

Project Manager – coordonează proiectele de comunicare alături de Departamentul intern de Marketing și face casă bună cu furnizorii externi și cu partenerii din marketing, PR, Social Media și producție.

Digital marketing specialist –prieten cu tot ce e nou în Social Media, iar Marketingul e pasiunea ta.

Demand generation specialist –  știe cum să genereze trafic ca la carte, nu-l sperie  acțiunile de tip growth-hacking și gestionează  social media.

Mai sunt locuri disponibile pentru: analist marketing cu experiență în Google analytics, content editor site, administrator ERP, grafician DTP si grafician Web, Data entry specialist, Operatori call center, B2B sales account manager, coordonator logistică si designer entrylevel.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.