Vrei să îți transformi hobby-ul într-un potențial business? Află cum! Vrei să îți transformi hobby-ul într-un potențial business? Află cum!
Dincolo de a fi o modalitate plăcută de petrecere a timpului liber și de reconectare cu sinele, un hobby deschide o lume întreagă de... Vrei să îți transformi hobby-ul într-un potențial business? Află cum!

Dincolo de a fi o modalitate plăcută de petrecere a timpului liber și de reconectare cu sinele, un hobby deschide o lume întreagă de oportunități. Pe lângă relaxare, îți poate aduce și o sursă de venit, asta mai ales dacă decizi să investești timp, să înveți și să te dezvolți constant.

În acest sens, ZAIN Academy 2.0, inspired by Unicredit Bank România, propune o sesiune de ateliere din 8 domenii diferite, în intervalul martie – mai 2017, prin care cei interesați își pot însuși informații și tehnici noi, utile în materializarea impulsului creator sau în descoperirea de noi modalități de petrecere a timpului liber.

Atelierele anunțate de echipa ZAIN oferă incursiuni în fotografie, atât de peisaj urban, cât și de Street Style, ceramică, tapiserie, pictură decorativă pe textil, design floral sau bijuterii realizate prin tehnici de wire-bending. Erika Popliceanu, unul dintre cei 8 traineri de la ZAIN Academy, și-a descoperit pasiunea pentru textile doar în urma cu câțiva ani, fiind de profesie sociolog. A început cu bijuteria contemporană, iar acum lucrează cu lână și alte fibre naturale, creând obiecte home deco și accesorii sub numele de coolwoolstudio, un business de succes creat cu pasiune.

Alături de ea, cei care vor conduce atelierele sunt bine cunoscuți prin activitatea lor profesională: Mihail Onacă – ale cărui fotografii au apărut în publicații internaționale precum The Guardian, Condé Nast Traveler, Resource Magazine, Andreea Bogdan – fotograf de street style având numeroase colaborări cu reviste precum GQ USA, Bloomberg, Grazia și Glamour, Alexandra Constantinescu – artist și designer ale cărei creații au fost prezente în expoziții în Cluj-Napoca, București, Belgrad, Stockholm, Graz, Viena, Bilbao, Las Floristas – atelier de design floral cu colaborări numeroase cu designeri de talie internațională, Maria Nadudvary – designer și artizan creator de accesorii unicat sub brandul Rainbow Art și, nu în ultimul rând, Lazslo Nadudvary, meșteșugar autodidact în metale prețioase, cu o experiență de mai bine de 7 ani în tehnica wire-bending.

În acest an, ZAIN Academy 2.0 propune:

Toate atelierele vor avea loc în Cluj-Napoca, la ZAIN Studio, un co-work al creativilor, aflat în inima Clujului. Mai multe detalii cu privire la ateliere, traineri, dar și condiții de participare, se pot găsi pe https://academy.zain.ro/ateliere/.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.