Sezonul 11 din Las Fierbinți debutează MIERCURI Sezonul 11 din Las Fierbinți debutează MIERCURI
Sezonul 11 din Las Fierbinți debutează mâine, 22 februarie, de la ora 20:30, iar cele mai îndrăgite personaje dintr-un serial românesc revin în forță,... Sezonul 11 din Las Fierbinți debutează MIERCURI

Sezonul 11 din Las Fierbinți debutează mâine, 22 februarie, de la ora 20:30, iar cele mai îndrăgite personaje dintr-un serial românesc revin în forță, numai la Pro TV! Bobiță, Giani, Primarul Vasile, Dalida, Robi, Celentano, Firicel, Ardiles, Gianina, Dorel, Nicu Rață și Brânzoi trec prin întâmplări foarte serioase și problematice pentru ei, care vor stârni, ca de fiecare dată, hohote de râs în fața televizoarelor!

Primarul Vasile poate ajunge senator!

În episodul de miercuri seară, Vasile primește un telefon important de la un domn deputat, care îi face o propunere de nerefuzat primarului fierbințean: îl va propune pe listele de la Senat dacă reușește să îl acopere la soția sa, pe care a mințit-o că a fost în vizită în Fierbinți, deși nu fusese așa. Misiunea lui Vasile pare simplă, iar Dalida începe să viseze la viitorul ei statut de secretară de senator.

Polițistul satului, Robi, nu primește, însă, nicio veste bună atunci când intră în biroul primarului: “Domnule Doroftei, situația dumneavoastră e catastrofală!”. După ce a cercetat activitatea polițistului în sat, Vasile concluzionează că s-a dat de partea infractorilor, pentru că amenzile încasate au scăzut semnificativ. Însă situația nu e foarte clară dacă Robi este polițist corect sau parte din mafie.

LAS-FIERBINTI

Petrecere de ziua lui Nicu Rață

De ziua sa, Nicu Rață are un plan: să renunțe la petrecerea din curtea proprie și să închirieze barul lui Bobiță: Schimb prefixul, fac 40 de ani și vreau să-și aducă aminte lumea – când a făcut Rață 40 de ani, ce tare a fost petrecerea aia!. Bobiță și Giani, în stilul specific, reușesc să îl demoralizeze pe Rață și să nu mai aibă niciun motiv de petrecere: Ce-i asta, să faci petrecere că îmbătrânești? Ție ți se duce ața de pe mosor și tu te bucuri? De aici, Bobiță și Giani încep să dezvolte o adevărată teorie a zilelor de naștere, care, de fapt, nu sunt zile, ci secunde! Iar dacă Rață era născut noaptea, ar fi trebuit să spună că e noaptea lui.

Pățaniile personajelor continuă, cu Dorel care începe să viseze la căsătorie cu nimeni alta decât Gianina, iar Celentano încearcă să vorbească despre coregrafii și dans și să încurajeze o tânără speranță  în tainele dansului, iar apoi face chiar el o demonstrație, exemplificând cu ceva de o importanță clară: „mersul de discotecă”.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.