NIVEA lansează o nouă spumă de duș în 3 variante: Creme Care, Creme Soft și Creme Smooth NIVEA lansează o nouă spumă de duș în 3 variante: Creme Care, Creme Soft și Creme Smooth
În ziua de azi, femeile au devenit adevărate acrobate ale vieții moderne, care execută cu succes exerciții de echilibristică în familie, la locul de... NIVEA lansează o nouă spumă de duș în 3 variante: Creme Care, Creme Soft și Creme Smooth

În ziua de azi, femeile au devenit adevărate acrobate ale vieții moderne, care execută cu succes exerciții de echilibristică în familie, la locul de muncă, în gașca de prieteni sau în alte activități personale. În schimb, momentele simple de relaxare, plăcere și răsfăț sunt din ce în ce mai puține, din cauza lipsei de timp sau a altor preocupări. Au ajuns să fie mereu în căutarea acelor clipe unice, în care să se alinte, să se destindă și să se încarce cu energie pozitivă pentru următoarele provocări. Dar cum?

Pentru aceste momente de răsfăț, noua spumă de duș de la NIVEA oferă cea mai delicată îmbrățișare și cea mai fină îngrijire de până acum. Prin textura bogată, aceasta îți va răsfăța corpul și simțurile, transformând momentul dușului într-o experiență senzorială minunată, pe care ai vrea să o repeți continuu. Spuma luxuriantă se întinde delicat pe piele, hidratând-o în profunzime, lasând-o mătăsoasă și ușor parfumată.

NIVEA Spuma de dus_MOOD_1

Pentru o experiență senzorială completă, descoperă formula perfectă pentru tine din cele trei variante de spumă de duș: Creme Care, formulă de îngrijire hidratantă cu uleiuri esențiale NIVEA, Creme Soft, o formulă răcoritoare cu ulei de migdale, Creme Smooth, spumă cu extract de mătase, miros floral, care te vor duce cu gândul la vacanţă.

Spuma de duș de la NIVEA aduce atingerea mătăsoasă în îngrijirea sub duş, fiind ușor de utilizat și transportat. Poate fi folosită atât în sezonul rece, cât și în sezonul cald. Înainte de utilizare, agită tubul și apasă butonul care va declanșa spuma consistentă și parfumul delicat.

Un recipient cu spumă durează cât un gel de duș de 500 ml, iar o cantitate de dimensiunea unei piersici este suficientă pentru a-ți învălui corpul în spuma luxuriantă.

NIVEA Spuma de dus 2

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.