BIBI Touring lansează în parteneriat cu Blue Air pachetele tip charter pentru litoralul românesc BIBI Touring lansează în parteneriat cu Blue Air pachetele tip charter pentru litoralul românesc
Incepand din iunie, romanii vor ajunge mai repede, mai ieftin si in conditii mai bune pe litoralul romanesc, la Oradea si Baile Felix. BIBI... BIBI Touring lansează în parteneriat cu Blue Air pachetele tip charter pentru litoralul românesc

Incepand din iunie, romanii vor ajunge mai repede, mai ieftin si in conditii mai bune pe litoralul romanesc, la Oradea si Baile Felix. BIBI Touring Touroperator lanseaza in parteneriat cu Blue Air pachetele tip charter pentru litoralul romanesc cu plecari saptamanale din Cluj si Timisoara, la randul lor doua dintre orasele din Romania cu cea mai mare atractie pentru turisti romani si straini.

Astfel, un pachet ce include un bilet de avion Blue Air pe ruta Cluj – Constanta (cu bagaj de cala si taxe de aeroport inluse), transfer si 7 nopti de cazare la un hotel de trei stele din Mamaia, cu demipensiune, in luna iulie, va costa in oferta BIBI Touring  410 de euro de persoana.

De asemenea, tot in luna iulie,  un bilet de avion cu Blue Air  pe ruta Bucuresti – Oradea (cu bagaj de cala si taxe de aeroport incluse), transfer si cazare 7 nopti , cu demipensiune, la un hotel de 4 stele din Baile Felix va costa 430 de euro de persoana.

„BIBI Touring si-a propus sa fie mereu o companie inovativa, deschisa spre nou si increzatoare in evoloutia turismului romanesc. De fiecare data incercam sa ne inconjuram de parteneri pe termen lung, de incredere si care sa fie dispusi sa depuna tot efortul necesar in a creste si a aduce notorietatea turismului din Romania acolo unde ii este locul bine meritat – in topul preferintelor turistilor romani. Apreciem promptitudinea cu care Blue Air s-a implicat ca partener alaturi de Bibi Touring pentru promovarea in comun a destinatiilor interne incepand cu pachetele tip charter ale verii 2017”

Adrian Voican, Director General BIBI Touring Touroperator

Voican_ADI9426

Baile Felix reprezinta un punct de atractie pe harta turistilor romani in ultimii ani, in principal datorita investitiilor puternice facute de hotelieri in zona.

Conform reprezentantilor BIBI Touring Touroperator, Baile Felix isi vor intampina in acest sezon turistii dornici de conditii deosebite, de relaxare si de ingrijirea tonusului fizic si psihic, cu doua noi surprize placute: deschiderea Hotel President SPA de 4 stele si un nou complex in portofoliu – Lotus Therm – unicul Complex Balnear de 5 stele din Romania.

Cele doua noi atractii turstice demonstreaza inca o data noua pozitionare a localitatii balneare, care isi propune sa ofere servicii complete, de lux, la standarde internationale.

De altfel, compania va pune un mare accent in acest an pe zona balneo, prezentand un program de promovare, denumit BIBI Info Break in cele mai atractive statiuni romanesti si care se va desfasura lunar pe intreaga perioada a anului 2017.

Potrivit lui Adrian Voican, exista deja cateva statiuni care au trecut de break-even si care au un potential de evolutie foarte mare (ex: Felix, Calimanesti-Caciulata, Sovata, Covasna, Balvanyos, Govora, Sinaia).

“Cresterea pe sectorul balnear a companiei a fost in 2016 de 300% datorita unor parteneriate speciale cu operatorii de top din aceste destinatii si datorita consecventei cu care a promovat turismul de sanatate in ultimii 15 ani. Noutatile nu se opresc insa aici. BIBI Touring Touroperator lanseaza din acesst sezon programe de city break in Romania in Bucuresti, Constanta, Sighisoara, Sibiu, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi”, a declarat Adrian Voican.

Informatiile au fost dezvaluite cu ocazia workshopului sustinut de BIBI Touring Touroperator, in cadrul Targului de Turism de la Romexpo.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.