Beauty Trends: Te coafezi acasă? 5 reguli pentru a avea o coafură perfectă! Beauty Trends: Te coafezi acasă? 5 reguli pentru a avea o coafură perfectă!
De multe ori, pentru că nu avem timp să ajungem la salonul unui hairstylist bun, alegem să ne coafăm acasă. Avem o serie de... Beauty Trends: Te coafezi acasă? 5 reguli pentru a avea o coafură perfectă!

De multe ori, pentru că nu avem timp să ajungem la salonul unui hairstylist bun, alegem să ne coafăm acasă. Avem o serie de întâlniri importante, ori un eveniment de tip cocktail, la care este musai să avem părul aranjat corespunzător.

În cazul în care timpul nu vă permite să mergeți la salon, hairstylistul Cristi Pascu vă oferă câteva sfaturi elementare, cinci reguli e bază pentru a avea o coafură reușită.

  1. În primul rând, părul trebuie să fie proaspăt spălat. O coafură reușită nu poate fi realizată dacă părul are produs de styling de la coafura precedentă. Se va lucra pe un păr curat și pieptănat.
  2. Folosește un produs de styling potrivit tipului tău de păr. Dacă vrei sa mergi la sigur, apelează la produse pe care deja le-ai testat și știi sigur că oferă rezultatul dorit. Nu miza pe experimente atunci când nu poți deține controlul. De exemplu, dacă ai părul fin, folosește spuma pentru păr fin pe care deja ai testat-o și nu altceva.
  3. La fel, folosește metoda potrivită părului tău. Dacă ai părul fin, atunci ține-l pe clipsuri sau bigudiuri mai mult timp pentru a căpăta volum și o coafură care să dureze.
  4. Alege un produs de finisaj potrivit coafurii pe care vrei să o obții. Nu opta pentru un fixativ prea puternic pentru a nu îmbâcsi părul, dar nici pentru unul lejer pentru că nu va suține coafura decât foarte puțin timp.
  5. Nu în ultimul rând, alege o coafură potrivită locului unde o vei expune. Dacă mergi la o petrecere într-o locație pretențioasă, poți miza pe coc sau să îți prinzi părul mai lejer. Dacă mergi la un pool party sau la un garden party, ori la un eveniment pe plajă sau lângă lac, ține cont ca umiditatea aerului îți poate strica coafura. Părul va absorbi umiditatea, iar coafura se va lăsa. Astfel, ai grijă să nu alegi o coafură prea lejeră pentru că nu va rezista în astfel de condiții.

Atunci când aveți un eveniment important la care aspectul estetic per total trebuie să fie impecabil, apelați la serviciile unui hairstylist bun. Nu improvizați acasă și nici nu mergeți pe ideea că, dacă a mers la un moment dat, rezultatul va fi garantat același. Hairstylistul are expertiză și un bagaj de informație și de experiență și vă va salva din orice impas”, spune hairstylistul Cristi Pascu, cel care formează noi generații de specialiști la Academia de Coafură Cristi Pascu.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentați hairstyliști din România. Cu o carieră de peste două decenii în domeniu, Cristi Pascu aduce în România trendurile dictate la nivel international și lansează noi generații de specialiștii prin intermediul Academiei de Coafură Cristi Pascu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.