Am tras cu ochiul în casa președintelui Statelor Unite, Donald Trump – Galerie FOTO Am tras cu ochiul în casa președintelui Statelor Unite, Donald Trump – Galerie FOTO
Reședința sa preferată, penthouse-ul Trump este decorat cu aur 24K și a fost “echipat” cu marmură. Locuința a fost proiectată de Angelo Donghia la... Am tras cu ochiul în casa președintelui Statelor Unite, Donald Trump – Galerie FOTO

Reședința sa preferată, penthouse-ul Trump este decorat cu aur 24K și a fost “echipat” cu marmură. Locuința a fost proiectată de Angelo Donghia la începutul anilor ’80 în stil Ludovic al XIV-lea. Acesta este situată în Trump Tower din Manhattan, New York.

Noul președinte al SUA Donald Trump, împreună cu soția lui Melania și fiul Barron, locuiesc la primele trei etaje care oferă vederi impresionante ale Manhattan-ului și Central Park.

Uimitorul penthouse este situat la adresa 725 Fifth Avenue și se află în imediata vecinătate a flagship-ului Tiffany & Co., Louis Vuitton și Bergdorf Goodman. Central Park este la doar câteva blocuri distanță.

Donald-Trump-2-house4

Donald-Trump-2-house10

Donald-Trump-2-house7

Donald-Trump-2-house6

Donald-Trump-2-house5

Donald-Trump-2-house3

Donald-Trump-2-house2

Donald-Trump-2-house

donald-trump-house3

donald-trump-house2

donald-trump-house

SURSA foto: https://www.topdreamer.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.