Targ de turism online la Vola.ro. Discount de pana la 60% la sejururi si city break-uri Targ de turism online la Vola.ro. Discount de pana la 60% la sejururi si city break-uri
Pentru al treilea an consecutiv, Vola.ro organizeaza un targ online cu oferte la vacante si cele mai bune preturi din an la destinatiile preferate... Targ de turism online la Vola.ro. Discount de pana la 60% la sejururi si city break-uri

Pentru al treilea an consecutiv, Vola.ro organizeaza un targ online cu oferte la vacante si cele mai bune preturi din an la destinatiile preferate ale romanilor. Discountul poate ajunge si pana la 60% la sejururi si city break-uri. Vola.ro ofera acces la preturile promotionale tuturor turistilor sai, indiferent de orasul sau tara in care locuiesc, fara sa se deplaseze de la computer.

City break-uri de la 119 euro / persoana si vacante de la 325 euro / persoana 

Cele mai accesibile oferte sunt la Roma si Milano, city break cu doua nopti de cazare si transport cu avionul, de la 119 euro / persoana.

Un city break la Venetia in conditii similare incepe de la 149 euro / persoana, la Londra de la 159 euro / persoana, Paris si Amsterdam de la 179 euro / persoana si Lisabona de la 189 euro / persoana.

Sejururile de 7 nopti si transport cu avionul in insulele Greciei incep de la 325 euro pentru Rodos, 339 euro pentru Zakynthos, 378 euro pentru Santoniri si multe alte destinatii.

Ofertele sunt disponibile pana pe 19 februarie 2017, pe https://www.vola.ro/targulonline/

”De 10 ani incercam sa simplificam si sa eficientizam modul romanilor de a avea acces la vacante si bilete de avion. Prin acest targ online de vacante oferim turistilor posibilitatea sa rezerve vacante si city break-uri cu pana la 60% reducere, fara sa se deplaseze de la computer, cu un singur click.”

Daniel Truica, CEO Vola

Bine de știut!

Vola.ro este prima companie din Romania care a fost clasata pe primul loc, pentru trei ani consecutivi, in topul Deloitte Technology Fast 50, in Europa Centrala.

In 2015, Vola Romania a avut o cifra de afaceri de aproximativ 42,47 milioane de euro, inregistrand o crestere de 54% fata de 2014, iar la nivel de grup, cifra de afaceri a fost de 63,25 milioane de euro.

Anul trecut, Vola.ro a primit o investitie de 5 milioane de euro din partea 3TS Capital Partners, acelasi fond care a mai investit in Romania in Elefant.ro, InternetCorp, Zoot si Vector Watch.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.