Fashion Trends: ETIC relansează magazinul din Constanța Fashion Trends: ETIC relansează magazinul din Constanța
Brandul românesc de modă ETIC anunță redeschiderea magazinului din Centrul Comercial  Tom Constanța. Noul magazin are o suprafață de 92 m2 și presupune o... Fashion Trends: ETIC relansează magazinul din Constanța

Brandul românesc de modă ETIC anunță redeschiderea magazinului din Centrul Comercial  Tom Constanța. Noul magazin are o suprafață de 92 m2 și presupune o investiție de 50.000 euro.

Pentru amenajarea noului spațiu au fost folosite finisaje ultra-moderne, decoruri noi și un sistem de lumini complex, menite să ofere clientelor o experiență de shopping superioară.

„Fiecare magazin ETIC are o poveste de spus, așa cum ținutele pe care le oferim vorbesc despre o anume stare de spirit. Dincolo de outfit-uri în tendințe, materiale de calitate și prețuri accesibile, ne propunem să oferim clientelor noastre spații comerciale moderne, cu design minimalist și elegant, unde să îți dorești să revii mereu. În prezent, ETIC are 10 magazine, dintre care 7 în București și 3 în țară”, spune Ana Maria Coman, Managing Partner ETIC.

IMG_1267

În noul magazin ETIC din Constanța clientele brandului se pot bucura deja de noua colecție de primăvară-vară 2017.

ETIC a fost lansat în România acum 16 ani de Ana-Maria Coman şi Costin Strîmbeanu. În prezent, ETIC are 10 magazine, dintre care 7 în Bucureşti şi 3 în ţară, şi o cifră de afaceri de 3.5 milioane de euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.