Romanian CSR Awards 2017: Mai putin de o luna pentru inscrierea proiectelor in competitie Romanian CSR Awards 2017: Mai putin de o luna pentru inscrierea proiectelor in competitie
Doar pana pe 3 Martie companiile si fundatiile corporative  mai pot inscrie proiecte in competitia Romanian CSR Awards 2017. Inscrierea proiectelor se face exclusiv... Romanian CSR Awards 2017: Mai putin de o luna pentru inscrierea proiectelor in competitie

Doar pana pe 3 Martie companiile si fundatiile corporative  mai pot inscrie proiecte in competitia Romanian CSR Awards 2017. Inscrierea proiectelor se face exclusiv online, pe site-ul competitiei www.CSRawards.ro la sectiunea Inscrie un proiect.

Competitia Romanian CSR Awards®, organizata pentru al cincilea an la rand, este dedicata exclusiv companiilor si fundatiilor corporative  din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate. Dupa incheierea perioadei de inscriere, juriul va delibera si va desemna proiectele castigatoare.

Premiile vor fi acordate in cadrul  Galei de Premiere – Romanian CSR Awards® ce va avea loc la inceputul lunii aprilie. Companiile vor putea inscrie cate un singur proiect (dar nu acelasi) in fiecare categorie.

“Aniversam cinci ani de cand am inceput sa promovam proiectele de CSR intr-o gala dedicata si sa-i aducem impreuna pe cei care se implica activ in derularea proiectelor  de responsabilitate sociala. Romanian CSR Awards reuneste in fiecare an o comunitate din ce in ce mai mare, o dovada a preocuparilor companiilor din Romania de a se implica in problemele comunitatilor. 5 ani de proiecte inovatoare, cu impact, care au schimbat in bine societatea romaneasca!”, a declarat Lacramioara Botezatu, Director Executiv al CSR Media Network.

In cadrul Galei de Premiere Romanian CSR Awards® vor fi premiate campaniile care au dus la imbunatatirea pe termen lung a calitatii vietii angajatilor, clientilor si comunitatilor in care companiile activeaza. Sunt eligibile proiectele, campaniile sau programele care au fost implementate in anul 2016.

Pot fi inscrise si cele demarate in anii anteriori, dar care au avut o editie care s-a desfasurat si pe parcursul anului trecut.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.