Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate revin la PRO TV Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate revin la PRO TV
Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate sunt mai pregătiți ca oricând să dea startul la un nou sezon Jocuri de celebritate! Din 22... Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate revin la PRO TV

Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate sunt mai pregătiți ca oricând să dea startul la un nou sezon Jocuri de celebritate! Din 22 februarie, de la 22:30, telespectatorii sunt invitați să râdă pe cinste alături cei trei și invitații lor speciali.

Sufrageria lui Bobonete a fost pregătită până la cel mai mic detaliu pentru a găzdui o listă impresionantă de celebrități și multe probe noi, care să le pună în dificultate și să le dea noi motive de distracție pentru a ajunge în runda finală.

„Abia aștept să înceapă noul sezon să vedeți și voi cât de tare am râs și ne-am distrat! Mă bucur mult că oamenii care ne trec pragul sunt deschiși și s-au obișnuit cu formatul. Au înțeles că emisiunea aceasta este distracție pură! Vin cu sufletul deschis și sunt gata pentru orice provocare!”, a declarat Octavian Strunilă.

„Mai e puțin și începem noul sezon la care am muncit foarte mult, dar ne-am distrat și mai mult! Avem invitați numai unul și unul, care și-au lăsat inhibițiile la ușă și au intrat în jocul nostru total. Ce a ieșit acolo, vedeți de pe 22 februarie.”, a declarat Paul Ipate.

La două mâini, Mimează dacă poți, Ce ai în program?, Tutuet, Vezi ce spui!, sunt doar câteva dintre probele care le vor da bătăi de cap vedetelor și vor stârni hohote de râs, din 22 februarie, numai la Pro TV.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.