New Trends: Colecția Mărțisor 2017 Dollflowers – selecție unicat de păpuși personalizate broșe New Trends: Colecția Mărțisor 2017 Dollflowers – selecție unicat de păpuși personalizate broșe
Colecția Mărțisor 2017 Dollflowers vă propune o serie de păpuși handmade deosebite, de la cele în costum tradițional, zâne magice până la jucăușele păpuși... New Trends: Colecția Mărțisor 2017 Dollflowers – selecție unicat de păpuși personalizate broșe

Colecția Mărțisor 2017 Dollflowers vă propune o serie de păpuși handmade deosebite, de la cele în costum tradițional, zâne magice până la jucăușele păpuși plecate după fluturi, soare, vată pe băț și acadele!

Haideți să serbăm venirea noului anotimp și ziua de 1 Martie aducând primăvara și dragostea cât mai aproape de sufletele noastre. Și vorbim cât se poate de serios pentru că noua colecție de primavera Dollflowers pune păpușa mărțisor în pieptul tău.

Creatoarele Dollflowers, Andreea Roșianu și Eli Roman, vă invită să celebrăm primavara printr-o selecție unicat de păpuși personalizate broșe. Au 11-12 cm, în funcție de hair style și costă 80 lei!

De data asta, le-au picat cu tronc, prietenii, partenerii, pentru că vor să-i ajute să vă surprindă cu un cadou/mărțișor inedit. Și spun asta pentru că ele sunt versatile, le dai jos șnurul de mărțișor, și le poți purta întreg anul ?

Din ingrediente simple, precum lână netoarsă, mohair, carton, fimo, acryl, aceeași imaginație și pasiune a ieșit o colecție, Mărțișor Dollflowers 2017, pe care vă invităm să o descoperiți pe site-ul www.dollflowers.ro  Mărțișorul zână are 9 cm și costă 65 lei.

cropped-DSCF5954

Bine de știut!

DOLLFLOWERS: Andreea Roșianu și Eli Roman sunt cele care au creat acum 5 ani brandul de păpuși handmade și care ulterior a căpătat anvergura unui business.

Cu peste 2000 de păpuși vândute, colecțiile Dollflowers se remarcă prin păpușile tradiționale, cele personalizate, zânele, asiaticele, păpușile breloc, păpușile accesorii fashion, broșe.

———————————————————————————-

PS: Comenzile se primesc la adresa atelier@dollflowers.ro și prin mesaj pe pagina de Facebook.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.