Contouring-ul – Wella propune o noua tehnica de colorare a parului Contouring-ul – Wella propune o noua tehnica de colorare a parului
O noua tehnica de colorare isi face loc in lumea hairstyling-ului. In 2017, Wella Professionals propune contouring-ul. Imprumutata din make-up, aceasta tehnica este menita... Contouring-ul – Wella propune o noua tehnica de colorare a parului

O noua tehnica de colorare isi face loc in lumea hairstyling-ului. In 2017, Wella Professionals propune contouring-ul. Imprumutata din make-up, aceasta tehnica este menita sa evidentieze trasaturile fetei.

Contouring-ul foloseste distribuirea culorilor, astfel incat sa se creeze un joc de lumini si umbre.

Plasarea culorii se face pe diferite trepte in jurul fetei si dedesubt, redefinind astfel conturul. Culorile inchise scurteaza si subtiaza forma fetei, in vreme ce nuantele deschise sunt ideale pentru a crea lungimi si adancimi.

Nuanta tenului si a ochilor joaca un rol deosebit de important in aceasta formula. In functie de acestea, se realizeaza ecuatia culorii si se personalizeaza intreg procesul.

Contouring-ul, prin intermediul detaliilor foarte precise si subtile la care recurge, este o tehnica complexa, dar cu un aspect final natural, ce redefineste look-ul fiecarei persoane.

Beauty_Wella Professionals_Contouring_Color Touch (4)

Beauty_Wella Professionals_Contouring_Koleston Perfect (2)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.