New Trends: Bobul lung cu breton drept, tunsoarea anului 2017 New Trends: Bobul lung cu breton drept, tunsoarea anului 2017
In 2017, trendurile in materie de hairstyling accentueaza individualitatea. Oamenii doresc din ce in ce mai mult sa-si evidentieze personalitatea, cautand un look dincolo de... New Trends: Bobul lung cu breton drept, tunsoarea anului 2017

In 2017, trendurile in materie de hairstyling accentueaza individualitatea. Oamenii doresc din ce in ce mai mult sa-si evidentieze personalitatea, cautand un look dincolo de frumusetea standardizata. Pentru identificarea acestui look personal, elementele de tunsoare, culoare si textura sunt esentiale.

„Exista acum o simplitate in creearea tunsorii, ce devine extrem de feminina. Formele tunsorilor sunt delicate, moi, fluide si versatile in acelasi timp. Bretoanele sunt in armonie cu aceste forme, sunt de asemenea fluide si mai degraba lungi si pot fi purtate in mai multe moduri: intr-o parte, pe spate sau pe frunte.

Din punct de vedere al lungimii, cea mai populara forma in acest an este bobul lung, pana la umeri, cu un breton ce depaseste nivelul ochilor si este impartit de o carare pe mijloc”

Arabella Zadic, Brand Ambassador Sebastian Professional Romania

Cuvintele cheie in acest an pentru tunsoare sunt feminitate si versatilitate.

SEBASTIAN _beauty7

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.