Forte Partners, proiecte imobiliare cu o valoare de piață de 100 mil. euro în 2016 Forte Partners, proiecte imobiliare cu o valoare de piață de 100 mil. euro în 2016
Dezvoltatorul imobiliar Forte Partners a derulat în 2016 două proiecte de birouri cu o valoare cumulată de piață de 100 de milioane EUR: Ștefan... Forte Partners, proiecte imobiliare cu o valoare de piață de 100 mil. euro în 2016

Dezvoltatorul imobiliar Forte Partners a derulat în 2016 două proiecte de birouri cu o valoare cumulată de piață de 100 de milioane EUR: Ștefan cel Mare, clădire boutique poziționată central (19,5 milioane EUR) și The Bridge, parc de afaceri poziționat în zona pasajului Basarab (80,5 milioane EUR).

Proiectul Ștefan cel Mare a fost desemnat cea mai buna dezvoltare office de mici dimensiuni (Best Small Office Development of the Year) în cadrul galei CIJ Awards 2016. Totodată, clădirea a primit și certificarea verde BREEAM, cu rating-ul ”Very Good”, Design.

2016 a fost un an foarte bun pentru noi, am finalizat prima clădire sub brandul propriu: proiectul Ștefan cel Mare, închiriat în proporție de 100%, și am demarat lucrările pentru parcul de afaceri The Bridge, pentru care am semnat cea mai mare tranzacție din piața de birouri a anului trecut cu BCR, 18.000 mp

Geo Mărgescu, CEO & Fondator, Forte Partners

Lucrările de construcție la The Bridge sunt în grafic, în acest moment fiind ridicate opt niveluri din totalul de 13 (2S+P+10). Păstrând valorile ecologice ale grupului Forte, proiectul The Bridge urmează să fie și el certificat drept ”clădire verde”. Finalizarea primei faze este prevăzută pentru toamna acestui an.

Planurile pentru 2017 includ livrarea primei faze a parcului de afaceri The Bridge, precum și începerea lucrărilor la faza a doua, un proiect de 20.000 mp, pentru care s-au obținut avizele necesare, urmând să primim în scurt timp autorizația de construcție ”, a mai spus Geo Mărgescu.

Poza Stefan cel Mare ansamblu

Bine de știut!

Forte Partners, unul dintre cei mai activi dezvoltatori pe piața românească imobiliară, a fost înființat în 2014 de către un grup de investitori cu o vastă experiență în mediul de afaceri local.

În portofoliul Forte Partners se regăsesc proiectele de birouri Ștefan cel Mare și The Bridge, precum și terenuri pentru proiecte viitoare în diverse zone cheie ale Bucureștiului.

Modelul de afaceri vizat de Forte Partners este achiziționarea unor terenuri strategic poziționate, dezvoltarea unor proiecte “state of the art”, vânzarea lor și reinvestirea profitului în noi proiecte. Segmentele vizate sunt: office, retail și rezidențial.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.