Sunt fan al proiectorului. De ce? Simplu! Sunt fan al proiectorului. De ce? Simplu!
De ceva vreme am închis televizorul. L-am încuiat într-o cameră și acolo a rămas. Asta nu înseamnă că nu mă uit la filme, seriale,... Sunt fan al proiectorului. De ce? Simplu!

De ceva vreme am închis televizorul. L-am încuiat într-o cameră și acolo a rămas. Asta nu înseamnă că nu mă uit la filme, seriale, emisiuni sportive sau documentare și uneori chiar la jurnalele de știri. Cum? Simplu! Sunt un fan al ecranelor mari, iar un proiector este exact ceea ce îmi trebuia. Am testat câteva, chiar am cumpărat unul, iar recent m-am oprit la un Epson EB-U04, cea mai recentă modalitate de a mă bucura de conţinut de calitate Full HD acasă.

Nu vreau să vă plictisesc cu detaliile tehnice, însă vreau să vă spun, pe scurt, de ce am ales acest proiector.  Indiferent dacă vizionaţi filme, vizualizaţi fotografii de familie sau realizaţi prezentări importante, modelul EB-U04 dispune de o flexibilitate excelentă.

După primele zile am observat că oferă culori vii şi luminoase excelente toate împachetate în tehnologia 3LCD. Am văzut asta chiar şi atunci când în cameră era foarte multă lumină. Pe timpul zilei.

eb-u04_15y

În plus, am observat la documentarele de pe Discovery sau la filmele noi că detaliile sunt excelente, cu nuanţe clare de negru care creează detalii bine definite ale umbrelor, și asta datorită raportului de contrast de 15.000:1 EB-U04.

Un alt atuu este faptul că proiectorul celor de la Epson este foarte ușor și poate să fie mutat dintr-o încăpere în alta. Odată instalat, EB-U04 poate reda tipuri diverse de conţinut digital şi audio de calitate superioară datorită celor două intrări HDMI.

Este disponibilă chiar şi o opţiune de conectivitate wireless la internet pentru o flexibilitate sporită. Îl puteți conecta la laptop prin cablu HDMI. Meniul este intuitiv și nu veți avea probleme în a face scroll prin el.

EPSON EB-U04

Tot legat de conectivitate vă mai spun un secret. Puteți să proiectaţi o gamă largă de materiale, precum fotografii, materiale video şi documente, direct de pe smartphone, cu ajutorul aplicaţiei iProjection. Aveți nevoie doar de un adaptor wireless ELPAP10.

Iar dacă vă îngrijorează durata de viaţă a lămpii şi filtrului trebuie să știți că acest model funcționează perfect 10.000 de ore în modul Eco. La un simplu calcul, dacă proiectorul este folosit pentru a viziona un film în fiecare zi, ar dura 15 ani până când cele lampa și filtrul ar necesita înlocuirea.

Eu atât am avut de spus. Pentru a vă convinge de calitatea proiectorului EB-U04 puteți viziona și acest film și consulta chiar și siteul de prezentare al produsului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.