Pizza Hut Delivery lansează oferta Pizza of the Day la un preț special Pizza Hut Delivery lansează oferta Pizza of the Day la un preț special
După perioada sărbătorilor de iarnă, când bugetul familiei este mai restrâns, Pizza Hut Delivery lansează o nouă campanie ce se adaptează perfect nevoilor clienților.... Pizza Hut Delivery lansează oferta Pizza of the Day la un preț special

După perioada sărbătorilor de iarnă, când bugetul familiei este mai restrâns, Pizza Hut Delivery lansează o nouă campanie ce se adaptează perfect nevoilor clienților.

Astfel, promoția Pizza of the Day aduce rețeta zilei de pizza, la un preț special, de luni până vineri, fiecare zi a săptămânii marcând un sortiment nou din meniu.

 “Atunci când alegem promoțiile cu livrare la domiciliu, luăm în calcul dorințele și nevoile clienților noștri. De aceea, am ales ca prin intermediul primei campanii a anului să oferim fanilor brandului aceleași produse de calitate, la un preț prietenos, având în vedere gestionarea eficientă a bugetului care se întâmplă după sărbători”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Astfel, de luni până vineri, clienții pot comanda rețeta de pizza medie aferentă fiecărei zile, la prețul de doar 25 de lei. Rețetele din campania Pizza of the Day sunt: luni – California; marți – Europeană; miercuri – Pepperoni; joi – Țărănească și vineri – Montana.

Oferta este valabilă atât pentru comenzile cu ridicare din locație, cât și la delivery, pentru cele cinci rețete de pizza medie, pe blat Tradițional sau Italian, până în luna martie. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.pizzahutdelivery.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut Delivery România.

Pizza Hut Delivery_PizzaOfTheDay

Bine de știut!

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare. Compania a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locaţii în zona Vitan din Bucureşti, printr-un contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System.

În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 8 unităţi în Bucureşti și câte o locaţie în Brașov, Cluj și Popeşti Leordeni. Pizza Hut Delivery este subsidiară a Yum! Brands, Inc., cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.