adidas lansează PureBOOST adidas lansează PureBOOST
adidas Running lansează noul pantof PureBOOST, inspirat de alergători și creat pentru ei. Călcâiul pantofului PureBOOST este ridicat cu 8 mm şi conturează progresiv... adidas lansează PureBOOST

adidas Running lansează noul pantof PureBOOST, inspirat de alergători și creat pentru ei.

Călcâiul pantofului PureBOOST este ridicat cu 8 mm şi conturează progresiv stratul interior al tălpii BOOST, cu un vârf lat ce oferă susţinere pe măsură ce traseul se schimbă, fiind perfect pentru virajele strânse prin oraş. Învelişul tălpii a fost de asemenea creat pentru a corespunde nevoilor impuse de alergarea în oraş, iar stratul de cauciuc din zona mediană este realizat pentru a oferi susţinere şi protecţie în timpul cursei urbane. Materialul elastic de pe talpa exterioară asigură aderență şi îi permite piciorului să se mişte în armonie cu talpa BOOST.

În acelaşi timp, ţesătura părţii superioare a pantofului asigură adaptabilitate în ritmul alergătorului. Limba pantofului construită dintr-un strat dublu oferă suport şi îi permite piciorului să se mişte în acelaşi ritm cu țesătura superioară.

Pentru produsele de alergare folosim echipa noastră ştiinţifică şi de cercetare în sport, având sistemul ARAMIS pentru testare, acesta reprezintă o tehnologie de monitorizare  care permite analiza în detaliu a mişcărilor corpului. Rezultatele cercetărilor au influenţat design-ul pantofului special conceput pentru alergarea pe străzile oraşului şi modul în care elementele de adaptare au fost create pentru a face faţă provocărilor.

„Alergătorii din întreaga lume transformă oraşul în terenul lor de joacă şi folosesc cursele drept cel mai ingenios mod de explorare. Cu PureBOOST am vrut să le oferim cel mai performant instrument pentru a-i ajuta să-şi depăşească limitele şi pentru a explora oraşul”, a declarat Stephan Schneider, manager adidas PureBOOST.

Prețul adidas PureBOST este de circa 637 de lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.