Sport.ro se dă pe seriale: Familia Simpson, Familia Bundy și Răfuială în Seattle Sport.ro se dă pe seriale: Familia Simpson, Familia Bundy și Răfuială în Seattle
Începând de luni, 30 ianuarie, Sport.ro le va oferi tuturor bărbaților atât programele și știrile din sport cu care i-a obișnuit, dar și seriale... Sport.ro se dă pe seriale: Familia Simpson, Familia Bundy și Răfuială în Seattle

Începând de luni, 30 ianuarie, Sport.ro le va oferi tuturor bărbaților atât programele și știrile din sport cu care i-a obișnuit, dar și seriale de succes, care completează grila cu divertismentul de calitate pe care îl așteaptă telespectatorii Sport.ro.

UEFA Champions League, UEFA Europa League, Cupa României, Ora exactă în sport și Local Kombatul vor face echipă bună cu cele mai urmărite seriale TV! Noul sport național înseamnă și să fii cu ochii pe Familia Bundy sau să prinzi criminali alături de Steven Seagal, în Răfuială în Seattle.

De săptămâna viitoare, Sport.ro aduce în casele pasionaților de sport seriale precum Familia Simpson, Familia Bundy și Răfuială în Seattle (Southern Justice), acestea fiind doar câteva dintre producțiile care vor fi difuzate anul acesta la Sport.ro.

Știrile Sport.ro vor deschide fiecare dimineață cu cele mai importante și relevante știri din lumea sportului, de la ora 07:00. De la 10:45, Ioana Cosma, Lucian Lipovan și Dan Pavel aduc Ora exactă în sport, în direct, cu informații la cald din sport, atât din România, dar și la nivel internațional.

De la ora 16:00, telespectatorii vor urmări aventurile pline de umor ale personajelor din Familia Simpson și Familia Bundy, două seriale care au demonstrat că sunt actuale în orice context. De la ora 21:00, aflăm ce s-a petrecut pe parcursul zilei la Ora exactă în sport, în direct, iar acțiunea continuă apoi în Seattle, cu Răfuială în Seattle, de la ora 22:00. Serile de încheie cu Local Kombat, de la 00:30 – Dă-i bătaie! Local Kombat.

Începând cu 2017, Sport.ro își mărește gama de programe pe care le oferă, astfel încât bărbații din România să poată urmări atât evenimente și programe informative din lumea sportului, dar și filme artistice pline de umor și acțiune.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.