Succes românesc la Londra – Jocul Link Twin obține locul 2 la The Very Big Indie Pitch Succes românesc la Londra – Jocul Link Twin obține locul 2 la The Very Big Indie Pitch
Carbon, primul incubator din România care sprijină start-up-urile din industria de gaming, a obținut un succes în cadrul unuia din cele mai importante competiții... Succes românesc la Londra – Jocul Link Twin obține locul 2 la The Very Big Indie Pitch

Carbon, primul incubator din România care sprijină start-up-urile din industria de gaming, a obținut un succes în cadrul unuia din cele mai importante competiții destinată jocurilor indie. Jocul românesc Link Twin a ocupat locul 2 la The Very Big Indie Pitch, competiție ce s-a desfășurat în cadrul Pocket Gamer Connects London (16-17 ianuarie), cea mai mare conferință de business de mobile games din Europa.

“Ne onorează că Link Twin a fost recunoscut la una din cele mai importante competiții dedicate jocurilor indie. Premiul reprezintă un motiv în plus de bucurie pentru că am reușit să aratăm întregii lumi dovada creativității și al potențialului uriaș pe care îl are industria de gaming din România,” a declarat Cătălin Butnariu, general manager Carbon.

37 de jocuri s-au înscris pentru competiția The Very Big Indie Pitch din acest an. Alături de Link Twin, au mai fost premiate jocurile Mona Lisa (locul 1) și Starbeard (locul 3).

Link Twin

Link Twin a fost lansat, în exclusivitate, în 2016, pe telefoanele Samsung, prin programul Games For Samsung , iar de la mijlocul lunii februarie, va fi lansat global, pe iOS și Android.

Link Twin este o poveste introspectivă, o meditație asupra pierderii, prezentată printr-un joc tip puzzle care pune mintea la contribuție în moduri neașteptate, cu artă vizuală uimitoare și o coloană sonoră obsesivă. Jocul explorează, de-a lungul celor 5 capitole și 100 de nivele, legătura inexplicabilă dintre două personaje misterioase, legătură care se dezvăluie pe măsură ce acestea explorează o lume înșelătoare, plină de peisaje fantastice.

Link Twin este un joc produs de studioul Lorraine și publicat de Carbon.

Link Twin 2_

Bine de știut!

Carbon este primul incubator din România care își propune să dezvolte industria de gaming și a fost creat într-un spațiu al Europei de Est care s-a afirmat în ultimii ani prin numărul tot mai mare al dezvoltatorilor de jocuri.

Carbon sprijină antreprenorii regionali din zona de gaming, ajutându-i să creeze jocuri unice și să pună bazele unor businessuri viabile.

Incubatorul oferă o finanțare directă de până la 50.000 de dolari pe proiect, precum și servicii personalizate de consiliere, în funcție de necesitățile individuale ale businessurilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.