Lecţie de frumuseţe cu elmiplant Sensual Touch Lecţie de frumuseţe cu elmiplant Sensual Touch
Lecţia de frumuseţe este deja bine cunoscută – pentru a rămâne frumoasă, sănătoasă, suplă şi catifelată, dar şi pentru a ne ajuta să mergem... Lecţie de frumuseţe cu elmiplant Sensual Touch

Lecţia de frumuseţe este deja bine cunoscută – pentru a rămâne frumoasă, sănătoasă, suplă şi catifelată, dar şi pentru a ne ajuta să mergem ȋn fiecare zi cu ȋncredere, pielea are nevoie de îngrijire constantă indiferent de anotimp. Iarna vine cu o cerinţă aparte: extra-hidratare.

Loţiunile de corp elmiplant reprezintă alegerea perfectă pentru o hidratare optimă, iar gama body nutrients se îmbogăţeşte, venind în întâmpinarea iernii pretenţioase cu cea mai recentă lansare, loţiunea de corp Sensual Touch pentru piele normală şi uscată.

Noua loţiune de corp menţine pielea fină şi catifelată până la 48 de ore, formula rămânând fidelă filosofiei brandului, la fel ca toate produsele gamei: este îmbogăţită cu ingrediente 100% naturale, obţinute prin metode blânde, eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăţilor substanţelor active.

Sensual Touch conţine extracte preţioase de orhidee şi ylang-ylang. Extractul de orhidee hidratează eficient şi lasă o senzaţie plăcută de catifelare a pielii, în timp ce uleiul esenţial de ylang-ylang oferă o senzaţie de confort, fiind recunoscut şi pentru proprietăţile sale senzoriale. Mergi cu ȋncredere când pielea ta este hidratată cu loţiunea pentru corp elmiplant Sensual Touch!

Gama body nutrients conține patru produse destinate îngrijirii corpului. Indiferent de varianta aleasă, loţiunile de corp elmiplant asigură hidratare până la 48 de ore şi se absorb rapid în piele, fără a lăsa urme grase.

NEW lo-res elmiplant body nutrients

Iaurtul reprezintă un cocktail natural de proteine, minerale şi vitamine, care hidratează pielea uscată imediat. Reglează procesele biochimice de la nivelul pielii, stimulând regenerarea epidermei şi sinteza de colagen. Un alt element important din formulă este extractul de bambus, care are rolul de a proteja pielea, conferindu-i un aspect sănătos şi o textură fină.

Extractul de bumbac din formula loţiunii de corp ajută la restabilirea catifelării şi elasticității pielii datorită conţinutului ridicat de minerale şi proteine. În același timp, extractul de orez menține echilibrul natural de hidratare, îmbunătăţeşte aspectul pielii şi o lasă fină şi radiantă. 

Loţiunea de corp elmiplant Silky Radiance transformă pielea ternă şi deshidratată, conferindu-i un aspect sănătos, strălucitor şi catifelat, până la 48 de ore. Untul de cacao este un excelent ingredient emolient care se topeşte la temperatura corpului, hrănește pielea şi ȋi restabileşte strălucirea naturală. Bogat în acizi graşi esenţiali, uleiul de macadamia hidratează intens, conferind o senzaţie catifelată şi fină.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.