Ce bunătăți poți degusta la restaurantul NUBA din Nordul Capitalei – Galerie FOTO Ce bunătăți poți degusta la restaurantul NUBA din Nordul Capitalei – Galerie FOTO
Restaurantul NUBA din Nordul Capitalei a găzduit, recent, o cină la care participanții au degustat o mare parte din produsele incluse în meniu. Gustul... Ce bunătăți poți degusta la restaurantul NUBA din Nordul Capitalei – Galerie FOTO

Restaurantul NUBA din Nordul Capitalei a găzduit, recent, o cină la care participanții au degustat o mare parte din produsele incluse în meniu. Gustul preparatelor, dar și detaliile puse la punct de către Chef Cătălin Petrescu au făcut diferența.

Cina a inclus, printre altele, o serie de startere precum wgyu mini tacos, spicy duo fish tacos, tuna tataki, salată cu creveți tempura și tartar de ton.

S-a trecut apoi la o degustare a felurilor principale precum: sea bass cu risotto cu lapte de cocos, beef donburi, calamar întreg la grătar cu sos de lămâie și cotletele de berbecut la grătar.

La final a fost servit NUBA Desert ce include toate preparatele dulci din meniul precum Pavlova, mouse de fistic, cheese cake, prăjitură de ciocolată cu blat crunchy si prăjitură cu caramel.

tuna tataki

Meniul restaurantelor NUBA a fost conceput de către Chef Catalin Petrescu și este unul asian-fusion cu influențe peruane iar materia prima folosită în bucătărie este importată din țările de origine a fiecărui produs în parte.

Chef Catalin Petrescu este un bucătar cu experiență vastă în bucătăria asiatică ale cărei secrete le-a învățat lucrând în Norvegia. Din cv-ul său fac parte mai multe proiecte de succes și o muncă continuă de perfecționare și research în domeniul culinar.

Tot în bucătăria restaurantului NUBA îl putem găsi și pe Pastry Chef Rares Cristian-Dinu, patiser cu experiență și cu pasione pentru munca sa. Rares Dinu a conceput întreg meniul de deser, adaptând-ul pentru a fi în ton cu preparatele asiatice servite în restaurant.

Designul locației este inovativ și în continuă upgradare de la sezon la sezon, iar NUBA reușește să își surprindă clienții atât prin intermediul preparatelor spectaculoase și al îmbinării de gusturi și senzații cât și prin elemente constante de noutate în ceea ce privește serile de lounge cu entertainment divers, dar și prin aspectul locației.

NUBA (2)

În cadrul celor doua locații, Fall-Winter din Str.Grigore Gafencu 27 și Spring-Summer din Sos. Nordului 7-9, pe malul lacul Herăstrău, au concertat cei mai apreciați artiști români dar și nume celebre ale vieții de noapte din Monte-Carlo sau Londra.

În serile de joi, vineri și sâmbătă, NUBA oferă un aer cosmopolit societății de noapte din capitală prin intermediu petrecerilor nocturne ce debutează cu un late dinner și continuă cu un vibe antrenant până spre dimineață.

NUBA este de asemenea, un loc ideal si pentru a servi pranzul, restaurantul fiind deschis de marți până duminică între orele 12:30 și 24:00, si luni începand cu 18:00 și până la miezul nopții.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.