Tommy Hilfiger lansează o colecșie capsulă de schi pentru bărbați – FOTO Tommy Hilfiger lansează o colecșie capsulă de schi pentru bărbați – FOTO
Tommy Hilfiger anunță lansarea TommyXRossignol, o colecție capsula de iarnă premium pentru bărbați, creată în colaborare cu Rossignol. Rossignol Group este lider mondial în industria... Tommy Hilfiger lansează o colecșie capsulă de schi pentru bărbați – FOTO

Tommy Hilfiger anunță lansarea TommyXRossignol, o colecție capsula de iarnă premium pentru bărbați, creată în colaborare cu Rossignol.

Rossignol Group este lider mondial în industria de echipamente de schi și are o istorie de 108 de ani de performanță și eleganță fără cusur, confort și rafinament. Conceputa cu o imagine clară, inovatoare și modernă, care aduce inovații marca Tommy Hilfiger, colecția va fi disponibila în magazinele Tommy Hilfiger din Europa, America și Asia Pacific, cât și la parteneri selecționați  la nivel mondial, începând din toamna 2017.

Schiatul și sporturile de iarnă au fost o pasiune de-a mea de când eram tânăr“, a declarat Tommy Hilfiger. “Mi-am dorit să dezvolt această colecție capsulă de mult timp, iar Rossignol a fost partenerul ideal pentru a aduce conceptul la viață într-un mod cu adevărat reprezentativ. Pornind de la valorile noastre comune în privința calității, a croielii perfecte care fuzionează moda cu funcțiile tehnice, am proiectat o colecție bazata pe roșu, alb și albastru, care se potrivește atât pe pârtiile de schi, cât și în metropole internaționale. “

Colecția Capsulă TommyXRossignol prezintă articole sport de iarnă pentru bărbați și echipament tehnic, inclusiv jachete matlasate de schi, cardigane zip-through, pantaloni de schi, schiuri, bocanci, bețe de schi și cască. Logo-urile ambelor brand-uri și paletele de culori comune prin roșu, alb și albastru sunt accentuate de fiecare design pentru a crea un aspect care îmbrățișează schiatul și spiritul après-ski și se mută de la munte la oraș.

Cele patru ținute ale colecției capsulă TommyXRossignol au fost prezentate în premieră la Pitti Immagine Uomo în perioada 10-13 ianuarie 2017.

Prezentată în paralel cu colecțiile Hilfiger Edition pentru Toamnă 2017, Tommy Hilfiger Tailored și colecția Tommy Hilfiger pentru bărbați, capsula este prezentată într-un cadru inovator, dar în același timp istoric, reflectând pasiunea brandului pentru contopirea tradiției cu modernitatea.

FA17_TOMMYXROSSIGNOL_LOOK3[1] FA17_TOMMYXROSSIGNOL_LOOK2[1] FA17_TOMMYXROSSIGNOL_LOOK1[1] FA17_TOMMYXROSSIGNOL_LOOK4

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.