S-a dat startul reducerilor de iarnă în Băneasa Shopping City S-a dat startul reducerilor de iarnă în Băneasa Shopping City
Dragi iubitori ai modei, am ajuns în sfârșit la primul moment mult așteptat din noul an! Acum îți poți achiziționa toate piesele ce îți... S-a dat startul reducerilor de iarnă în Băneasa Shopping City

Dragi iubitori ai modei, am ajuns în sfârșit la primul moment mult așteptat din noul an! Acum îți poți achiziționa toate piesele ce îți lipsesc din garderobă pentru a fi in ton cu trendurile sezonului. S-a dat startul reducerilor de iarnă în Băneasa Shopping City.

Fie că alegi o piesă din catifea, preferi să fii strălucitoare într-o rochie cu accente metalice sau optezi pentru o elegantă capă, vei găsi tot ce îți dorești pentru a fi în tendințe. Băneasa Shopping City, destinația ta favorită de shopping, a creat un mix unic de magazine care îți vor satisface toate dorințele.

În febra cumpărăturilor oprește-te să te joci cu noi și îți vei adăuga un cadou stylish cumpărăturilor achiziționate. În week-endurile 14.01 – 15.01.2017 și  21.01 – 22.01.2017 distrează-te topind sfere de gheață ce au în interioul lor vouchere care îți garantează un premiu pe care îl vei primi pe loc.

Tot ce trebuie să faci este să prezinți bonuri de cumpărături din Băneasa Shopping City în valoare minimă de 100 de lei. Pentru grupuri formate din 4 prieteni am pregătit figurine din gheață care odată topite vă vor garanta o experiență de neuitat în orașul cumpărăturilor! Una dintre ele este vizionarea unui film la alegere la VIP Grand Cinema & More.

Nu uită să folosești din plin aplicația CITY iLOVE! În perioada reducerilor orice bon scanat îți aduce dublul numărului de puncte.

Bucură-te de reduceri si de o experiență inedită de shopping oferită de selecția unică de branduri internaționale. All in the name of fashion!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.