Brandul românesc Diane Marie Studio a încălțat peste 6.000 de femei Brandul românesc Diane Marie Studio a încălțat peste 6.000 de femei
Brandul românesc Diane Marie Studio a încălțat, din 2012 și până în prezent, peste 6.000 de femei cu pantofi creați manual în atelierul propriu... Brandul românesc Diane Marie Studio a încălțat peste 6.000 de femei

Brandul românesc Diane Marie Studio a încălțat, din 2012 și până în prezent, peste 6.000 de femei cu pantofi creați manual în atelierul propriu de producție de Diana Nedea (designer și fondator) și echipa sa de meșteșugari.

Cel mai vândut model este Stiletto-ul cu toc confortabil de 8 cm în diferite variante de culori, insa cel mai vândut produs este Stiletto nude Irene. De asemenea, cele mai căutate culori sunt nude, auriu, verde, albastru și roșu, împreună cu combinațiile inedite de imprimeuri în care predomină verdele, albastrul, sau auriul.

Româncele caută combinația ideală de eleganță, fără să facă rabat în ceea ce privește confortul. Mai mult ca sigur de aici și alegerea lor pentru stiletto-ul cu toc de 8 cm: este incăpător, comod și nu face niciun compromis referitor la eleganță”

Diana Nedea, designer și fondator Diane Marie Studio

Diana Nedea - Owner Diane Marie Studio

Spanioloaicele, italiencele și franțuzoaicele optează pentru încălțăminte românească!

Showroom-ul Diane Marie Studio din Centrul Vechi al Bucureștiului este punctul de atracție al fashionistelor din lumea întreagă care vizitează zona veche a Capitalei:

“Cel mai des ne intâlnim cu turiste din Spania, Italia și Franta. Sunt clienți care știu ce vor și văd un mare avantaj în ceea ce privește costul pe care trebuie să îl plătească în raport cu produsul obținut. Toate aceste cliente achiziționează, cu mici exceptii, cel putin 2-3 perechi.”

Diana Nedea, designer și fondator Diane Marie Studio

Pantofii din piele naturală verde – culoarea anului 2017 – în clasamentul preferințelor clientelor Diane Marie încă din 2015!

Conform Institutului Pantone, culoarea anului este verdele crud, o nuanţă ce simbolizează reconectarea cu natura, culoare ce se regăsește deja în colecțiile de pantofi semnate de Diane Marie.

diane-marie-imprimeu-verde

“În 2017, culoarea anului este verde Greenery. În ultimii 2 ani, nuanțele de verde au fost la mare căutare, însă anul acesta cu siguranță vor fi piesa de rezistență și pentru acele cliente care în anii anteriori au fost mai reticente” .

Diana Nedea, designer și fondator Diane Marie Studio

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.