Opt destinații europene de shopping în perioada reducerilor Opt destinații europene de shopping în perioada reducerilor
Începutul anului este în mod tradițional o perioadă dedicată reducerilor de iarnă, când peste tot în Europa poți găsi prețuri avantajoase pentru o gamă... Opt destinații europene de shopping în perioada reducerilor

Începutul anului este în mod tradițional o perioadă dedicată reducerilor de iarnă, când peste tot în Europa poți găsi prețuri avantajoase pentru o gamă variată de produse. I-am rugat pe cei de la Tripsta să ne ajute, iar ei ne-au propus 8 destinații europene unde poți face cumpărături la cele mai bune prețuri, profitând de reducerile de iarnă, în același timp cu a te bucura de un city break plăcut.

De la magazinele de designer până la cele ale brandurilor faimoase: orașele europene întâmpină noul an cu reduceri. Dacă îți place îmbrăcămintea de designer și eși la curent cu ultimele tendințe, dar vrei să achiziționezi produsele la prețuri mai accesibile atunci mersul la cumpărături în ianuarie, atunci când începe perioada reducerilor de iarnă, este ceea ce ar trebui să planifici.

În capitala modei Milano precum și în împrejurimi vei găsi magazine deosebite dar și outlet-uri precum cel al fabricii Dolce & Gabbana care te așteaptă cu prețuri speciale în această perioadă. Aici reducerile de iarnă încep pe 7 ianuarie și durează 30 de zile.

Reducerile de iarnă din Londra au început deja în decembrie și vor dura până la jumătatea lunii ianuarie. Explorează Carnaby Street & Covent Garden, unde vei găsi atât branduri faimoase cât și creații de designer.

Paris este o altă destinație perfectă pentru cei care caută produse de designer la prețuri accesibile. Vizitează Galeriile Lafayette & Champs-Elysées de la începutul lui ianuarie și până la mijlocul lui februarie pentru a descoperi ofertele sezonului parizian de reduceri de iarnă.

champs-elysees-paris

Ești în căutarea unor prețuri avantajoase în destinații superbe și mai căduroase? O opțiune este Barcelona, unde reducerile de iarnă de la El Corte Inglès din Plaça Catalunya și multe alte magazine încep pe 7 ianuarie și durează până la începutul lunii martie.

Alternativ, mergi în Lisabona, unde discounturile te așteaptă să le descoperi departe de magazinele din centrul orașului, în locurile în care merg localnicii – inclusiv outlet-urile din jurul Lisabonei unde poți descoperi adevărate afaceri. Reducerile de iarnă durează de pe 7 ianuarie până pe 28 februarie.

Dacă te interesează produse trendy și moderne, există destinații care răspund cerințelor tale.Mergi în Amsterdam în special la centrul comercial Bijenkorf și în împrejurimile zonei Dam (centrul orașului), dat fiind că reducerile de iarnă încep în ianuarie.

Sau alege Berlin – și mai specific Friedrichstraße – unde sezonul reducerilor de iarnă începe la finalul lui ianuarie și poți găsi multe oferte pentru produse ale designerilor internațioali, couture, modă contemporană, accesorii, cosmetice, bijuterii și multe altele.

O altă opțiune potrivită pentru gusturi diferite este Bruxelles în zona Rue Neuve – Avenue Louise – Rue Dansaert. Sezonul reducerilor de iarnă durează de pe 2 ianuarie până pe 31 ianuarie, ofetele sunt foarte vaiate și au ca elemente centrale moda și design-ul –  vei găsi ceva potrivit oricărui portofel și oricărei preferințe.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.