Mister Weiss, vopseaua super albă pentru toate buzunarele Mister Weiss, vopseaua super albă pentru toate buzunarele
Cel mai ieftin şi bun mod de a-ţi renova casa vine din partea AdePlast prin intermediul vopselei Mister Weiss, la fel de bună ca... Mister Weiss, vopseaua super albă pentru toate buzunarele

Cel mai ieftin şi bun mod de a-ţi renova casa vine din partea AdePlast prin intermediul vopselei Mister Weiss, la fel de bună ca vârful de gamă al vopselurilor AdePlast, Aeria Gold cu Porus X, dar la un preţ accesibil pentru orice buzunar.

Mister Weiss este o vopsea lavabilă de interior cu un grad de alb excelent şi cu o putere de acoperire mare a pereţilor cu probleme.

Ne-am dorit ca Mister Weiss să vină ca o completare a recunoscutei vopsele Aeria Gold cu Porus X, o vopsea de un “alb glacial” cu o compoziţie netedă care nu lasă urme pereţilor”, declară Doina Obreja, cercetător chimist – vopsele.

Mister Weiss – vopseaua românului

Lavabila Mister Weiss este o vopsea medie ce vine ca o completare a vopselei Aeria Gold cu Porus X de la AdePlast. Din această cauză, Mister Weiss se găseşte la un preţ accesibil pentru oricine doreşte un super alb al pereţilor din casă şi nu numai.

Datorită randamentului sporit pe care îl are vopseaua Mister Weiss, se poate aplica mai uşor, într-un timp scurt, iar uscarea este mai rapidă. Cu un singur litru de vopsea super albă Mister Weiss se pot vopsi până la 10 mp de perete.

AdePlast este cel mai important producător român de materiale pentru construcţii, cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploieşti şi Roman.

Oradea. Capacitatea de producție este de 250.000 de tone adezivi şi mortare uscate, 50.000 de tone / an  vopsele  şi tencuieli decorative  şi 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS), având inclusă și capacitatea de producție de polistiren grafitat în cobranding cu firma BASF.

Ploiești. Pe platforma industrială de la Ploieşti se află o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone / an, o fabrică de polistiren expandat (EPS) de 1.050.000 de metri cubi, o line de producţie de polistiren grafitat de 150.000 de metri cubi, la care se adauga o fabrica de vopsele, tencuieli decorative, lacuri şi emailuri, cu o capacitate de 50.000 tone / an.

Roman. AdePlast deţine o zonă industrială care include o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone / an şi  o linie de producţie de polistiren expandat cu o capacitate anuală de 700.000 de metri cubi. Astfel, Adeplast devine producătorul de termosistem numărul 1 din România, având toate materialele componente realizate în fabricile proprii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.