Cagatay Ulusoy, alias Yaman, a scris un scenariu despre atacurile teroriste din Turcia Cagatay Ulusoy, alias Yaman, a scris un scenariu despre atacurile teroriste din Turcia
Cagatay Ulusoy, actorul principal din serialul “Yaman”, difuzat de Kanal D, de luni pana vineri, de la ora 16:30, a fost profund marcat de... Cagatay Ulusoy, alias Yaman, a scris un scenariu despre atacurile teroriste din Turcia

Cagatay Ulusoy, actorul principal din serialul “Yaman”, difuzat de Kanal D, de luni pana vineri, de la ora 16:30, a fost profund marcat de recentele atacuri teroriste din tara sa. Aceste evenimente dramatice din Turcia si nu numai au constituit, pentru talentatul actor, tema unui scenariu pe care acesta l-a scris pentru un viitor film.

Terorismul a devenit, din nefericire, o problema pentru intreaga lume. In tara mea, oamenii au mult de suferit din cauza a ceea ce se intampla in ultimii ani. Si pe mine m-au marcat aceste evenimente tragice. Am incercat sa le redau prin prisma experientei proprii si a propriilor trairi. Din toate aceste emotii transcrise pe hartie a rezultat un script care sper sa se materializeze intr-un film. Deocamdata, este un draft de scenariu, nu este definitivat”, a declarat Cagatay Ulusoy pentru o publicatie din Turcia.

cagatay-ulusoy-1

Tanarul actor turc a mai declarat ca scenariul pe care l-a scris il motiveaza sa treaca de partea cealalta a camerei de filmat, in calitate de regizor.

“Este o optiune la care m-am gandit de multe ori. Deocamdata sunt doar un observator si incerc sa invat de la altii”, a mai spus acesta.

Pe Cagatay Ulusoy il puteti urmari in serialul “Yaman”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 16:30, la Kanal D!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.