QLED, cele mai noi televizoare Samsung QLED, cele mai noi televizoare Samsung
Samsung a prezentat noile televizoare QLED de 75 de inci, seria Q8C, cu tehnologia avansată Quantum dot, noul material metalic adăugat în nano particulele... QLED, cele mai noi televizoare Samsung

Samsung a prezentat noile televizoare QLED de 75 de inci, seria Q8C, cu tehnologia avansată Quantum dot, noul material metalic adăugat în nano particulele semiconductoare oferind un mix perfect de luminozitate și culoare. Noile televizoare QLED se remarcă prin imaginea clară și realistă ce poate fi vizionată indiferent de luminozitate și unghi de vizualizare.

Noile televizoare Samsung QLED setează un nou standard, atât prin eficiența iluminării, cât și prin spectrul de culori mai bogat ca până acum. Acesta dispune de un nivel intens de negru, redarea integrală a densității culorilor acoperind cu precizie spectrul DCI-P3 și o luminozitate HDR optimă, cuprinsă între 1.500 și 2.000 de niți.

De asemenea, design-ul ecranului reduce reflexia, oferind aceste performanțe indiferent de poziția de vizionare a utilizatorului.

ces-2017-samsung-electronics-press-conference-1

Noile elemente de design îmbunătățesc și mai mult experiența de utilizare a modelelor QLED TV. Cablul optic aproape invizibil rezolvă problema aglomerării din jurul televizorului. În plus, sistemul de prindere în perete face instalarea mai ușoară și mai simplă decât până acum. Nu în ultimul rând, cei care doresc mai multe opțiuni de instalare au la dispoziție două standuri – Gravity și Studio, dacă nu doresc montarea televizorului pe perete.

Samsung a prezentat, de asemenea, și planuri detaliate pentru oferirea unei experiențe integrate celor care utilizează mai multe produse.  Lansată anul trecut, telecomanda Samsung One a fost îmbunătățită pentru a fi compatibilă cu și mai multe produse și pentru a oferi servicii de recunoaștere vocală mai multor funcții Smart TV. Noua aplicație Smart View – disponibilă pentru Android și iOS, oferă utilizatorilor posibilitatea de a avea direct pe telefon accest la SmartHub.

Samsung a lansat, de asemenea, Lifestyle TV, un design subțire și o abordare artistică. Noul televizor păstrează designul unui tablou atunci când este montat pe perete. În plus, acesta dispune de un cablu aproape invizibil, care nu mai restricționează instalarea în oricare dintre camerele casei. Lifestyle TV a primit Premiul pentru Inovație 2017 la CES și va fi lansat în a doua parte a anului.

ces-2017-samsung-electronics-press-conference-2

Totodată, Samsung a prezentat și linia de produse audio-video pentru acasă, inclusiv noul Soundbar Sound+, cu subwoofer încorporat, boxa wireless H7 și cel mai nou Blu-ray player UHD. Toate produse dispun de funcții premium, sunt ușor de integrat cu alte dispozitive și oferă o experiență intuitivă de utilizare. Sounbar-ul și boxa wireless dispun de tehnologie UHQ de 32 biți.

  • Teo

    30/03/2017 #1 Author

    Foarte misto ca incearca si sper sa si reauseasca sa elimine reflexia de lumina. Totodata, preturile noilor televizoare de la Samsung vor fi destul de piperate, chit ca inovatiile nu sunt wow, dar totusi ele au fost dezbatute, testate si platite cu bani grei de catre companie.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.