Beauty Trends: Cum să scapi de părul electrizat în 5 pași Beauty Trends: Cum să scapi de părul electrizat în 5 pași
In fiecare an, doamnele si domnisoarele traiesc aceeasi situatie. Afara e frig, in casa e cald. Poarta pulovere, saluri, bonete, caciuli, fesuri. Toate de... Beauty Trends: Cum să scapi de părul electrizat în 5 pași

In fiecare an, doamnele si domnisoarele traiesc aceeasi situatie. Afara e frig, in casa e cald. Poarta pulovere, saluri, bonete, caciuli, fesuri. Toate de lana. Iar parul…ohh, vai! Se trezesc cu fire de par electrizate si rebele. Pe scurt, cu coafuri dezordonate. Ce e de facut?

„Frigul usuca parul si il face sa fie asa de receptiv la electricitatea statica. Si ajunge sa nu ne mai asculte”, ne spune Arabella Zadic, specialista SP Professional.

Iata ce 5 trucuri ca sa iesiti la liman:

  1. Toate tipurile de par se electrizeaza. Atat cel fin, cat si cel des. Dar, mai ales, parul afectat de folosirea unei cantitati prea mari de sampon.
  2. Materialele sintetice provoaca acest fenomen? Complet adevarat. Mai ales cele care se gasesc in puloverele favorite. Aceste fire  sunt bune conducatoare electrice. Asa ca e mai mult decat normal sa va treziti cu parul electrizat dupa ce va dati jos caciula de lana.
  3. Clateste-ti parul cu apa rece si scapa de bataile de cap. De ce? Pentru ca apa rece chiar neutralizeaza acest efect. Si unde mai pui ca face si parul stralucitor si ajuta la sigilarea cuticulei. sp_repair-shampoo-69-lei
  4. Piaptana-ti parul cu o perie pe care ai stropit-o cu tratamentul pentru varfuri despicate SP Perfect Ends si apoi aplica pe toata lungimea parului. Asa asiguri o stare de cumintenie definitiva. Daca simti pe parcursul zilei, ca parul ti se mai se mai usuca, atunci nu ezita sa reaplici produsul.
  5. Alege o perie cu fire de par natural daca vrei sa neutralizezi efectul electric. Foloseste un sampon hranitor ca sa atenuezi incarcatura electrica a firelor de par. Sugestia noastra? SP Repair Sampon. Un produs bogat in nutrienti, care ingreuneaza firul de par, iar aceasta va ramane la locul lui. Daca vrei sa prelungesti efectul acestui sampon si daca vrei sa impiedici parul sa se miste, atunci nu ezita sa aplici produse de coafura pe lungimea parului. Mai ales daca ai parul fin.

sp_perfect-ends-73-lei

Temperatura la care isi usuci parul cu foehnul nu influenteaza in niciun fel tendinta de electrizare a parului. Tot ce conteza iarna este sa iti iei puloverul de casmir inainte sa iti usuci parul.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.